fredag 5 juni 2009

Lite bilder på hallen

Snart kommer min pappa och hans Lena för att fira studenten lite i förskott och födelsedagsbarnet lite i efterskott.

Har fixat lite med hallen. Det blev ok men inte toppen. En platsbyggd möbel vill vi absolut ha ganska snart. Vi köpte ingen tamburmajor och det var tur det för den hade inte riktigt fått plats. Glömde att ta kort på hur det såg ut innan. Om ni vill se det såg ut kan ni titta här.
Längst ner i det inlägget finns en skakig video, om ni spolar fram lite så ser ni hur det såg ut i hallen innan i förmiddags :o) Så det blev en klar förbättring iallafall och det blev definitivt mer praktiskt.

Här ser ni klädhängaren, det finns plats för ganska mycket både jackor och skor.Här ser ni skohyllan, den är jättefin. Funderade på att köpa hatthyllan i samma serie och sätta på väggen ovanför. Men eftersom det enbart är en tillfällig lösning vill jag inte sabba väggen. Skulle vilja ha en snygg skobyrå samt en spegel här sedan.

Ser ni listen??.....
haha, nä det gör ni ju inte för den finns inte ännu.Så här ser lampan ut när man kommer ned för trappan.Närbild på mönstret, tänk vad glad man kan bli för en lampa hörrni!
Den fanns i flera olika färger och storlekar och som sagt på Ikea. Hittar den inte på hemsidan men den kostade 599 kr i denna storlek.
Nu tror jag de kör in på uppfarten minsann.
Puss och kram och ha en trevlig fredagskväll :o)

P.
Ps. Jag fattar inte varför vissa bilder inte blir bra fast det bara ska vara att trycka på knappen. Det är bara att inse, jag är ingen mästerfotograf. Sorry!

1 kommentar:

Ullis/Leva på landet sa...

Skönt att få lite ordning i hallen. Man hinner ju inte allt på en gång.
Lampan var läcker.

Ha en bra helg!
Kram Ullis