tisdag 16 juni 2009

Nytt framdäck till Petronellas motorcykel är beställt!

Förra året när jag behövde ett nytt framdäck å vi inte riktigt hade pengar att lägga på motorcyklarna - allt gick till husbygget, så önskade jag mig ett nytt däck när jag fyllde år. Så i rättvisans namn när nu hon behövde ett nytt framdäck till sin motorcykel har vi bestämt att det får hon i födelsedagspresent. Hon förstod nog på mig att om hon överhuvudtaget skulle få åka båge i år så måste framdäcket bytas och att det fick bli hennes födelsedagspresent. Hon blev inte alls lika glad som jag för hon vill ju ha en massa andra grejer :O. Men jag tror att hon kommer att känna sig nöjd när hon kan ta bågen till jobbet när det blir sommar på riktigt.
För att balansera upp det lite ordnade jag med lite roligare frukost och en dvd med hennes favvoskådisar - tror att de heter Brad Pitt och Kate Blanchet. Petronellas föräldrar som har semester kom också ner till oss och käkade frukost denna underbart soliga morgon.

Jo - ni vill väl se hur fint däcket är va??? Här är en bild på det.... ;-)


/Det var Örjan som skrev

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej Örjan!
Tror nog att Petronella kommer att gilla däcket när hon nu kan åka igen:)Visst är det härligt att åka iväg en fin sommardag.Har en som är precis sjuk nu när sommaren kommer och han ingen MC har.


Vem gillar inte Brad Pitt?

Ha en riktigt härlig dag.
Kram Helena

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Hahaha! Jag önskade mig en O-ring till min mc, i morgongåva. Och jag fick en:-))