tisdag 16 juni 2009

Tennis är bara hur kul som helst...

I söndags var Petronellas brorsa, Rickard och jag och spelade tennis. Det har vi gjort ett par månader nu och det gick så j-vla bra. Nästan alla mina första servar gick in och Rickard fick springa rejält. Skit kul!!!

Då kom så dagen D. Jag skulle utmana en kollega på jobbet, Jonas. Han har ett förflutet (i sin ungdom) som en rätt hyfsad tennisspelare på landskapsnivå. Stärk av min vinst mot Rickard i söndags tänkte jag nog att jag skulle ha en chans. Glöm det....Örjan.... Han lekte med mig i tre set. Blev helt ställd... det gick alldeles för fort. Såg bollen, men hann inte göra något eller så fick jag så lite tid att swingen blev alldeles för kort med spridande bollar till höger, vänster, för högt eller för långa. J-vligt frustrerande....

Men nu har jag precis avverkat tre timmar tennis till med Johan, Rickard och Amanda och de är lite på min nivå och det gick riktigt bra igen. Så nu är jag på G igen och ska försöka bättre hela mitt register så att jag kanske nästa sommar eller kanske redan detta år kan få ett set av Jonas.

Trots att jag egentligen är lite av en gubbe nu, så går ränderna aldrig ur en tiger. Jag vill verkligen vinna! Tycker att det är hur roligt som helst när man lyckas göra en riktigt bra passering, stoppboll eller fintar den man spelar med åt fel håll - shit jag ryser.....

Hoppas att vi hinner spela riktigt mycket tennis - hela sommaren.

/Det var Örjan som skrev

4 kommentarer:

Tinnar och torn sa...

Å jag hejjar på, så länge min altan blir klar!!!!!

Maria sa...

Ni som har så stor tomt kan ju anlägga en tennisbana!

Min morbror är tennistränare. Han är pensionerad från sitt yrke numera så nu ägnar han hela dagarna åt tennis i Kungliga tennishallen.

Anlägg du en tennisbana så skickar jag dig min morbror:)

Maria

Lina sa...

Haha, Rickard var helt slut när han kom hem Örjan! Inte köra så hårt med honom, du vet ju att han är en dålig förlorare! Bra tips om gips avgjutningen! Det ska göras! Trevlig midsommar på er där hemma, kramar från oss!

Rickard sa...

Nu har jag fått tillbaka lite självförtroende efter att ha utklassat Jens.
Så snart får vi ta en match igen Örjan!