fredag 5 juni 2009

Plötsligt händer det!

Jodå, Ikea blev det. Portis till hallen inhandlat. Lovar att visa hur det blir sedan. Sen hittade jag helt otippat det jag letat efter men inte visste riktigt hur det skulle se ut egentligen. Har ju pratat lite löst om att ha en Isabel ljustavla som vi har i hallfönstret även på väggen i hallen. Tyvärr skulle det nog inte bli särskilt snyggt där. Dels är det för stor kontakt uppsatt redan som skulle synas genom glaset dels så skulle de kanske se lite väl pluttig ut på den höga väggen. Så idag när jag och Amanda strosar runt där på Ikea så hände det. Där hängde ju vår hallvägglampa. Nu sitter den uppe på väggen redan och lyser så fint.Kolla vad tomt och trist!

Skruvaskruva

Otänd

Och tänd...


Helnöjd :o)

Kram P.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Skitsnygg lampa. Fastän jag är på IKEA var och varannan vecka, så finns det saker som jag aldrig sett. Tack å lov att IKEA finns! Fast just nu är jag lite sur på möbelvaruhuset. En väggvitrin var slut på lagret så vi fick köpa det i IKEAs webshop. Betalade DYRT för det tunga postpaketet som var SÖNDER när det nådde oss. Dessutom fattades en påse med skruvar. Morr!

Hoppas att din stora Paulina fick en fin födelsedag. Min lilla Paulina, kallad Pållan (Stackars barn!) blir tonåring i november. Fattar inte var tiden tagit vägen......

Trevlig helg och kram!

//Charlotta.

Ina sa...

snyggt väldigt snyggt...
trevlig helg
//ina

Proforma - Irene sa...

Men... så snyggt! Verkligen!
Trevlig helg!
Kram

@nemonen sa...

Ja den var verkligen snygg och fräck den. grattis