torsdag 25 juni 2009

Semester!Ledig.
Finns inget bättre ord.
Smaka på det bara; leeeeeeedig, helt underbart va!Jag har ett tag känt att bloggandet tar lite väl mycket tid. Vill inte att det ska bli till ett dåligt samvete. Nu under ledigheten kommer jag säkert att fortsätta blogga om huset och diverse annat. Men lite lugnare med att läsa andra bloggar och kommentera kommer det nog bli.

Så jag passar på att skicka en sommarhälsning med tillhörande storkram till alla mina bloggisar där ute, kända och okända i detta inlägg. Tro inte att jag glömt er :o) Ska bara hämta andan ett tag och njuta av sommaren.

Lovade att visa tekopparna och handdukarna vi köpte i Gysinge. Här kommer de. I bakgrunden skymtar ni kanske min fina skärbräda i virrvarrmönster som jag fick i fördelsedagspresent. Sassabrassa ;o)


Väldigt behagliga att dricka ur...och att se på ;o)

Kram P.

5 kommentarer:

Lina sa...

hah, ja men pellan.. du kan örjan kan sjunga en snutt för milo? Så kan johan spela gitarr :) haha. Nä men det skulle vara mysigt med sång.. fast det kanske får bli en annan gång, kanske med nästa. Åh vad skönt med sommarloooov, eller semester heter det ju.. Fina koppar! Kram

Familjen Eriksson sa...

Ha en riktigt underbar semester! Måla inte ihjäl er bara... :)

Kramisar Tjatte

Charlotta sa...

Ha nu en riktigt skön semester! Vilket flyt du har med vädret!!!

Kram //Charlotta.

Maria sa...

Helt underbart med ledighet i det här vädret. :) Kalasfina koppar att dricka frukostfikat i dessutom, bara att luta sig tillbaka och njuta. Tack för de glada tillropen, har vidarebefordrat dem till mina fossingar och sagt att det är bäst att de lyssnar!!
Ha en underbar ledig helg i solen!!

Karlsebakken 37 sa...

Åh, njut njut njut!! Bara att gotta sig i det fina vädret, vila upp sig och komma tillbaka starkare efter semestern! Stor kram till dig