tisdag 9 juni 2009

En liten snabbis ;o)

Idag har den kommit som vi väntat på i eeeevighet känns det som. Komoden till lilla toaletten nere som vi beställde i november, jo ni läste rätt. Tjohoo! Hoppashoppashoppas att den varit värd att vänta på. Det ska bli så skönt att få ordning där. Just nu står den uppe hos mamsen för jag har sovit till nu men lovar att visa er bilder när vi packat upp den...och när den är på plats såklart!

En hälsning till min vän i etern; Lovar att inte glömma hur fint huset faktiskt är och vilken fantastisk möjlighet till ett underbart boende vi fått. Tack för påminnelsen, vissa dagar behöver man få höra just det :o)Kram P.
Edit: Glömde en grej: om ni tycker det ser skumt ut i etikettlistan så är det för att jag håller på att döpa om en del inlägg. Det var en sån salig röra!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hallå igen i härliga huset!
Precis!! Även de små sakerna räknas, det är ju också de som gör slutfinishen. Ska bli kul att se/höra när ni fått den dit den ska. :)
Visst är pappsen guld värd!
Det blir jag väldigt påmind om när jag läser diverse besvikna hantverkarhistorier runt om. Fy tusan vad man blir förskonad! Tacksam för att man blir påmind,då påminner jag mig själv om att gulla honom lite extra och ge honom det beröm han förtjänar. :)
Ska ringa på en gång faktiskt!
Bamse kram!

Malin sa...

Rom byggdes inte på en dag. Vissa saker kan vara värde att vänta på! Hoppas den blir som ni tänkt er! Hallens er jätte fin ut, har inte hunnit runt på ett tag men nu kikade jag på alla gammla inlägg.
Hälsar
/Malin