måndag 29 juni 2009

Blev klar med altantaket igår

Det var lite trixit på slutet, men efter några missar i värmen så blev det som jag tänkt. Nu återstår det att måla taket i vitt med ett stänk av blått i färgen.

Nu ska jag till Uppsala och ombesikta hojen. Fick nedslag på mina GRP-dämpare vid ordinarie besiktningen - Trots att jag valde att besikta på en fredag eftermiddag, solen lyste å jag é gammal gubbe. Nej det hjälpte inte - jag tycker den låter lite mycket, sade han..... Lite otur hade jag nog för om jag besiktat innan den sista april så var ljudnivågränsen vid 6000 rmp 103 db, men den nya nivån från 1 maj är 98 db å min hoj mätte de upp till 101 db. Shit oxå! Det är inga problem att byta dämpare, men jag har ju en del annat som ska göras också. Måste byta tillbaka till mina GRP-dämpare igen, för som Pavo utryckte det - Det låter ju så j-vla mesigt med originaldämpare.

Skickar med en bild på altantaket också....


/Det var Örjan som skrev

2 kommentarer:

Lina sa...

Ah så vad att den var god :)Han fick ett jätte fint silverhalsband av mig, lite tjockare länk. Som han först faktiskt ville byta till ett armband, men jag lyckades få honom på andra banor att det är snyggare med halsband :) Hälsa Amanda! Hoppas det gick bra med hojjen. Kram!

Malin sa...

Vi funderar också på färg till verandataket så visa gärna bild. Våra alternativ är vitt med en skvätt umbragrönt (så det bli ljusgrått) eller laserat vitt...
Hälsar
/Malin