söndag 8 februari 2009

Tävling!

Titta på detta fina sängbord. Ni förstår vad bra det skulle passa hemma hos mej ;o)

Jag håller ju naturligtvis tummarna för att jag vinner men som den sanna rättvisa person jag är (klappar mej själv på axeln lite) måste jag tipsa er oxå. Gå in på Kallholmen och tävla ni med!

Kram P.


4 kommentarer:

Desirée sa...

KUL att ni ska skaffa höns - det kommer ni inte att ångra =)

På tal om krokar, igår fixade jag en ny klädhängare. Känner mig såååå nöjd!

Kram och önskar dig en bra söndag.

Anonym sa...

Hejsan!

Nu känner jag att du börjar komma tillbaka till gammal takt på dina inlägg. Jösses vad mycket du producerat på kort tid!!! Tack för urbra tips om hallgrejer. Detta med småprylarna på köksbänken känner jag igen.... Krokarna från Svensson var också supersnygga. Här du varit inne på Svenssons i Lammhult butiken någon gång? Vi har en i Göteborg och den är totalt livsfarlig att gå in i...

Kram //Charlotta.

Anonym sa...

Hej igen!

Om persiennerna. Vi betalade ca 30 lakan för 14 mörkläggnings- och 11plisségardiner. Då ingår även mätning och uppsättning. Jag tycker det är svindyrt och hade hellre lagt dessa pengar på något roligare.... Men, men, det är ju något som vi verkligen behöver så det är bara att pröjsa och va' glad. Kvalitet lönar ju sig i längden och bla, bla, bla.... Känner riktigt hur jag samlar vuxenpoäng på att investera i solskydd av bra kvalitet istället för att dra till Thailand eller nå't ;-)

Ha nu en bra söndagskväll!

//Charlotta.

Maria sa...

Eftersom jag är nöjd med mina befintliga nattduksbord håller jag tummarna för dig!

Jag kanske rentav ska va me å tävla...på så vis har du dubbel chans. Jag menar vinner jag får du;)

Kramis på dig din sagofilur i torn!