lördag 7 februari 2009

Okey...sista nu då...jag looovar...Den här gillar både jag och Ö. Finns med olika många krokar och olika färger. Den ser så mjuk ut på något vis :o)Finns hos Svenssons i Lammhult.
Bilder lånade därifrån!

Kram och GODNATT ;o) P.

4 kommentarer:

Cornelias Cottage sa...

Jag är också på krokjakt...jobbigt kapitel det där!

Önskar er en härlig helg =)

Maria sa...

Du den dära hängaren gillar även jag!

Skitsnygg!

Gonatt då..........känns skumt at säga så mitt på dan dårå!

Kram

ColonialEast sa...

Hej Petronella!

Vad trist att din kommod blev fösenad!! Men bra kundvård i alla fall. Jag beställde inte min från Lotus utan från Baazar (de svarade snabbast på mitt mail). Vet inte vilka som är bäst men det kanske vi får veta nu när vi beställt från var sitt ställe :-)

Håller med om byggbranschen - våra snickare ville ha betalt för innertaket som de gjort ett skitdåligt jobb med trots att vi blev tvugna att riva allt och börja om. Hur 17 tänker man då???

Såg också ditt lilla dilemma med skålar med "skit". Så var det här också innan. Jag gjorde en ganska så smart hylla till hallen som jag tror jag ska visa upp på min blogg så får du se. Kommer de kommande dagarna. Tyvärr funkar det väl inte precis alltid i praktiken. Vi fortsätter med skålar ändå men det är i alla fall bra mycket bättre.

Kram!!

PS. Nu håller vi tummarna att våra kommoder anländer snart!! Har inte hört något alls ännu. Ska nog ta och maila dom nu tror jag. Hua - bara det inte är försenat!

Familjen Eriksson sa...

Läckra krokar tjejen!

Jag är sååå dålig på att kommentera nuförtiden men jag läser ALLT ska du veta.

Hoppas era hantverkare tar sitt förnuft tillfånga (säger man så? det lät bra men såg konstigt ut.)och inser att man ska göra sitt jobb för att få betalt.

Pusspuss!