torsdag 5 februari 2009

Ojojoj!

Vilken spark i arslet vi fick nu då!
Alltså jag menar energikick.

Igår flyttade vi in i sovrummet, bar upp ett stycke astungt skåp samt en inte lika tung byrå till detsamma. Vi flyttade upp de berömda schäslongerna till allrummet. Ö borrade och hängde upp två skåp och en spegel och jag började måla skafferiet. Ö fick iofs hålla sej lite lugnare för han är sjuk stackaren. Men jag höll skåpen så gick det bra :o) Nu ska jag fortsätta med skafferiet och Ö går och funderar på om ha ska kolla en film till medan han planerar för isättningen av kattluckorna.

Som ni kanske förstått ;o) så är vi inte helt nöjda med allt vad gäller huset. MEN vi älskar det ändå. Vi försöker hålla isär skavankerna med glädjen över huset som helhet. Vill inte skriva alltför mycket här eftersom ingenting är klart ännu gällande ansvar och liknande. Så fort vi är överens med alla inblandade kan vi skriva lite mer. På grund av det och att vi haft hantverkare springandes här lite nu och då har vi liksom tappat lite fart men nu känns det som om vi fått lite vind i seglen igen.

Jag har tagit lite kort men nu hittar jag inte kamerasladden! Jag kan fixa över bilderna ändå men det krävs lite mer jobb så ni får hålla er till tåls till ikväll för nu måste jag måla lite till :o)

Kram P.

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Vi vill se bilder NUUUUUUUUUUUUUU

Lösvirkesbyggarna sa...

Vad synd att det strular, både med skavanker och kamerasladd ; )
Tittar in i kväll igen!
Kram Anna

Ina sa...

skönt att ni fått en spark *ler*

Det är lika bra att jobba på och se glädjen och inte gräva ner sig - ni gör helt rätt!

väntar otåligt på bilerna.

//ina

Pernilla sa...

Usch. Förstår att du vill ligga lågt men fan vad irriterande. Hoppas att dte löser sig bra. Alla byggares skräck - att itne vara nöjd med slutresultatet. Inte helt ovanligt heller tyvärr. Jag har mitt framför mig. Försöker tänka positivt men vet att skit kommer att hända längs vägen. KRAM!

Malin sa...

Visst går det i perioder, just nu hinner jag bara jobba vara mammma och andas (ibland;-)
/Malin