tisdag 10 februari 2009

Att vända elände till yster glädje!

Har ni tänkt på en sak?

Att man kan träna sej till en mer positiv tillvaro.
Då menar jag inte med motion och så men med lite hjärngympa blir livet så jäkla mycket lättare och gladare.

Igår strök jag sista lagret färg i skafferiet (utsidan kvar fortfarande). Det står grejjer överallt. Den iofs snygga antennen är vi tvungna att ha inne just nu eftersom kablarna som Ö så fint lagt upp för att vi skulle komma åt dem blivit (oj hoppsan) övertäckta under byggtiden. De har fryst fast under något, jag har lite dålig koll :o) Alla kartonger som vi först nu flyttat in tar sin tid att packa upp. Var ska man ha allt osv. Vi kan inte heller ställa allt där de ska vara eftersom en del lister och golv måste vara synligt för en ev efterbesiktning. Jag kände mej inte så harmonisk igår när jag gick och lade mej om man säger så!

Men imorse när jag började vakna till så tänkte jag att -Nej nu ska detta bli en glaaaad dag.....med pyssel och doningar....

Och det har det blivit. Hade ju lite hjälp av denna vyn när jag slog upp mina gluggar :o)

Jag ser sååå mycket fram emot att följa årets växlingar genom mitt fönster. Vår ek står precis utanför och det är så vackert med de knotiga grenarna. Jag hoppas att den kan stå kvar i all evighet. Vissa kanske skulle tycka att den förstör utsikten men jag tycker att det är den som ÄR utsikten. Vi bor precis vid en ekhage, inget kunde passa mej bättre. Det är något sagolikt magiskt över just ekar och dess utseende.


Så vad vill jag säga med detta då??

Mest ville jag peppa mej själv lite och kanske att om man fokuserar på den första bilden i inlägget så blir man trött och ledsen. Men om man koncentrerar sej ganska hårt på de nästföljande tre så kan man skutta omkring som en yster kalv på grönbete, vilket jag tror jag skrev i min tidsplan i gamla bloggen att vi skulle göra under 2009.Kram P.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så rätt du har! Och ni har ju trots alla kartonger och allt som ska fixas med faktiskt ändå flyttat in i ert drömhus! Så vad gör det väl då om det står lite kartonger här och var.... Och jag håller med dig om att ekar är väldigt vackra och rogivande på något sätt med dess knotighet... Och sedan är ju faktiskt era fönster i sig så vackra!

Ha det gott!
Kram Malin

Karlsebakken 37 sa...

Heja dig! Kämpa på och ladda med massa positiv energi!

Massor av kramar Caro

Lillstuga sa...

Hej hej
Här kommer bara några ord från en magsjuk Anna.
Vilken underbar utsikt!
Kram Anna