måndag 23 februari 2009

Kommer ni ihåg den här?

Hur den stackarn blev så tillknycklad kan man läsa i den gamla bloggen, tryck HÄR för att komma dit!
En sak som jag undrat över lite granna: På gamla bloggen är det 39 prenumeranter men på den nya "bara" 16. Innebär det att folk bara struntar i Bloglovin eller har vi tappat så många som inte ville följa med till den nya?? Jag menar vi har fortfarande i snitt 90-100 besökare per dag. Inte lika många som förut men nästan. Värdsliga saker och absolut inget problem, jag är bara nyfiken. Hur tänker just du som tittar in här nu, du kan väl berätta snääääälla. Jag är så nyfiken!
Kram P.


17 kommentarer:

1+2-barnsmamma Carola sa...

Jag har er med i min bloggkoll-lista eller vad det heter. Den listan som ligger på förstasidan när man har en egen blogg iaf. Den gamla sidan lyckades jag av någon anledning inte lägga upp där men nu går det, därför behöver jag inte bloglovin, tycker jag.
Fast visst är det kul när de som läser lämnar ett livstecken ifrån sig!!! Blir lika glad varje gång jag får en kommentar.
Hälsningar Carola

Viveka på Humlebacken sa...

Jag har med både den gamla och den nya bloggen på både bloggkoll/lovin och på bloglines som jag har som reserv. SÅ nu vet du det!
kram

ps, vet du vilket ord jag just ska skriva som ordverifiering???
...surbatta...
snyggt va:D

Pernilla sa...

Jag har helt skippat blogglovin sedan jag la upp bloggar i min lista. Då ser jag ju direkt om ngn har uppdaterat. Tycker att blogglistan är en suverän gadget!

Maria sa...

Hola Pellgurt,

Jag har varken blogvin eller blogloose eller vad det heter. Jag går in hos dig och eller Adrians sida och kollar era blogglistor... shit vad lat jag är;)

Fast jag kikar ju in på mina favvisar nästan dagligen även fast en del (eller bara du) har en ny blogg;)

Nu har ju jag visserligen varit lite små hemlig sista veckan. Ibland är det så... men Spaggen finns där smygandes ändå!

Vilket bra beslut där med fjädrarna. Håller med om att det gör ingen nytta att slänga det man redan kanske har i dunväg, men att köpa nytt nu när man faktiskt vet/anar hur illa det går till gör ju att man verkligen inte vill vara med och bidra till plågeriet. Du kommer att hitta din dunfria soffa tids nog.

Lampan blev kalasfin där. Verkar som den även ger ett riktigt mysigt myssken. Jag skulle själv kunna tänka mig en sådan... men vart skulle jag hänga den? Får smygkika lite på din istället;)

Det var skitkul att träffa Malvis igår. Hon är lika mysig och rar i verkliga livet må du tro. Man vill liksom bara krama om hennes arm hela tiden och bara gosa henne liksom. Fan vad sjukt det där lät! Fast jag tror du fattar..... eller?

Jag såg att Adrian skrev nåt om att cynka kalendrar, jag vill åxå vara med och cynka... och nu har jag ju även fått igång Malvis! Vi måsste nästan hitta på nåt kul snart!

Nu måsta jag vidare. Har massor av andra att hälsa på som jag försummat under min deppusperiodus!

Kramelikram

exildr .... nej den va inge kul. Inte som Vivekas;)

Maria sa...

Jag igen.... vet du vad som slog mig!!!!

Jag är ju en sån där parasit! En sån som inte jagar själv, utan en sån som smaskar på andras byten.

Jag syftar på det faktum att jag istället för att lägga upp en egen blogvin lista använder mig av andras.

Fy på mig;)

oostore... ja du store! haha

Anonym sa...

Jag har ingen bloglovin utan tycker att det räcker rätt gott med den här blogglistan där man ser när någon har gjort ett nytt inlägg... du vet vad jag menar va?

Däremot har jag kommit på mig själv med att flera gånger skriva en halvlång kommentar och sedan strunta i att skicka den... Ibland kommer jag sedan inte ihåg om jag skickade någon kommentar eller inte... Ibland känns det som om orden är slut och tankarna antingen maler för långsamt så att inget kommer ut eller så hade man en superbra tanke som försvann lika snabbt som den kom och då kommer jag inte på något lika bra att skriva... som typ nu då rå alltså när jag egentligen inte skriver om ett endaste smack utan bara låter fingrarna löpa som en smattrande kulspruta och kastar ur mig en massa ord som egentligen inte säger något vettigt alls. Egentligen ett slöseri med tid att ägnas sig åt sådant kan tänkas och inte bara min egen tid utan även er tid... så nu slutar jag.

Kram Malin

Malin sa...

Jag har också bara blogglistan som flera andra här!
Hälsar
/Malin

Ika sa...

Använder bloglovin, var lite trögstartad en nu så. Hade inte din gamla blogg upplagd alls.

Maria sa...

Hahahahahahahahahaha...

shit vad skadad du är! Vilken sjuk kommentar....haha eller sjukt rolig ska det ju vara. Euf! vad jag legat här och flabbat i min ensamhet åt din knäppa kommentar!

GÅ OCH LÄGG DIG knäppo;-)

...gurt var det ja;-)

Cornelias Cottage sa...

Hur jag tänker kan du se hos mej, en liten grej till dej!!! =)

Maria sa...

... och yo-GURT är bra för magen;-)

Lillstuga sa...

Hej hej!!
Jag hänger med. Det är med spänning som jag tittar om det kommit något nytt från er och då dyker jag in i er värld en stund. Jag har blivit dålig på att lämna en kommentar. Jag vet hur kul det är när någon skriver en rad! Jag har tittat på samma lampor ni satt i hallen, de svarta lite typ stallykta fast ändå inte. Väldigt fina "tavlor" ni har på väggarna!! Jag har samma här, hahaha!!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag har just hittat hit (mitt första besök) så...Jag brukar spara mina favvobloggar enbart i mina favoriter på internetexplorer och lägger i regel aldrig upp dem vare sig med bloglovin eller något annat verktyg - kanske är det många som gör som jag?

Maria sa...

Godmörning gurten,

det är bara jag som är inne och kollar in vilka som uppdaterat på din blogglista hehehe..parasiten;)

Tjingtjong, prollor

Cornelias Cottage sa...

Tack för dina fina ord, började nästan gråta...=) så rörd jag blev alltså! Jag kommer att lägga ut resten av boken i dagarna, så fort jag kan. Stor Kram!

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Pellan!

Du tror väl inte att jag är klok, men jag får inte det där med bloglovin att funka. Jag är helt värdelös på sådant. Jag har gjort några seriösa försök, men inte fått det att fungera så jag har gett upp. Men jag läser dig regelbundet ändå. Så klart!!!

Kram //charlotta.

Ullis/Leva på landet sa...

Har er på bloglovin precis som vanligt. Annars skulle jag inte alls hitta rätt i bloggdjungeln.

Ha en skön helg!
Kram Ullis