fredag 20 februari 2009

Ingen soffa :o(

Det var attan så svårt det är att hitta en soffa som både är bekväm och snygg! Igår var vi och provsatt så många soffor att jag har träningsvärk i magmusklerna ta mej sjutton! Men ingen soffa hittade vi.

Jag har ingen annan kamera hemma än min telefon men jag ville ändå visa mina fina vita tulpaner som jag fick av Ö igår. Fina va??
Vasen/krukan fick jag av pappsen med familj när de var här men blomman som satt i dog ;o(
Några gröna fingrar har jag ju inte!!

Kolla...mamma hade en skärm som jag fick. Den blev himla bra på den där lampfoten som blev över ni vet. Väldigt dålig bild ser jag nu....kolla in de übersnygga europa-pallarna i bakgrunden haha....

Sen vill Taklyftet ha en bild på taket i tornet. Jag tror att hon tror att vi har panel i torntaket men jag knäppte en liten bild ändå. Passar väl bra in med det övriga fredags-svamlet tänkte jag ;o) En liten bit av vår takkrona syns med....

Jahaja, det var väl nog med svammel för idag! Kanske blir det en bild till sedan...lampan från Par Courrier har kommit...jihooo...
Tror synd nog att vi måste vara två som monterar den, så jag får vänta!

Ha en riktigt skön helg ni lyckostar som är lediga. Själv ska jag jobba!


Kram P.

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Hej!

Vad för typ av soffa är ni ute efter och vilka butiker har ni betat av? Vi gjorde vårt soffletande redan i somras och körde runt i stans SAMTLIGA möbelbutiker och satt och satt. Men till slut så hittade vi vad vi sökte. Men vilken tid det tar....

Fina tulpaner (jag ÄLSKAR vita blommor) och tjusig lampskärm du fått. Visst blir man extra glad om man kan återvinna något gammalt och det blir så där jättebra!!!

Hoppas att du får en lugn helg trots att du skall jobba. Själv börjar jag blanda min fredagsdrink om si så där fyra timmar nu. Då är det helg!

Kram

//Charlotta.

Viveka på Humlebacken sa...

Hej vännen
Såklart har du samma vattenkanna som vi, många saker lika... tex den ljusgula emaljspannen du har i fönstret på en av bilderna här ovan... sådan har vi som papperskorg på gästtoaletten.
Skumt att inte flöjeln har kommit, vår kom på mindre än två veckor, men så skulle jag ha den som födelsedagspresent också.. så jag bad honom speeda på lite.
En annan sak: Golvet som vi har lika, vi kände att vi behövde behandla det igen, för att ytan var liksom borta på vissa ställen. Micke körde till Qvesarum och köpte mer "olja" men där sa de att det ska man inte behöva om man tvättar golvet med såpvatten. Så det ska vi börja med. Bara så att du vet..
kram
v

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej igen!

Här ser du en bild på den soffan som vi valde till slut: http://hemmaplaner.larssonslounge.se/#post357. Vi, som också har katter, valde ett tyg som är melerat i grått. Sedan har vi en annan soffgrupp i vardagsrummet där uppe: http://hemmaplaner.larssonslounge.se/#post393. Denna soffgrupp är vit, men går att tvätta i 40 grader. Suveränt!
Båda sofforna är köpta på Svenska Hem, dyrare än IKEA men billigare än Svenssons i Lammhult.

Lycka till med den fortsatta jakten på den perfekta soffan!

//Charlotta.