onsdag 6 maj 2009

Tvhylla mini


Det ser kanske inte så fint ut på bild men det blev himla bra. Ignorera sladdarna nere på golvet, de ska gömmas. Tv:n är alltså vridbar och så ville vi ha en liten hylla under som man kan ställa datorn eller en dvd på, sladdarna går inne i brädan på väggen! Mycket bra snickrat av Ö tycker jag! Kram P

6 kommentarer:

Ina sa...

vad snyggt.. vad har ni köpt den?

kram Ina

Ika sa...

Ö verkar väldigt händig, visst är det skönt att ha en sån karl!?

Anettes hus sa...

Helt enig!! Kjempe-fint!!!

Ha det så bra!

Klem Anette:)

kristina sa...

I saknad av man i vårt hem kan du skicka ner Ö under en helg, jag har massa saker som måste fixas:))

Det blev kanonbra, speciellt när man slipper att se sladdar, jag hatar sladdar.

Aftonbladet har hört av sig, det blir ev. på lördag. Men de har inte bestämt än, nu tom lördag kommer de att prata om de mördade kvinnorna i första hand.

Kraaaaaaaam
Kristina

caroline sa...

Jo det är tufft att fölora ett djur som man haft länge och som blivit en familjemedlem. Tycker tv hyllan ser superbra ut :)

Charlotta sa...

Hejsan Pellan!

Vilken praktisk liten TV-hylla. Det är ofta de där små grejerna som gör att man blir så glad när man fixat klart.

Kul att höra om din utbildning. Tycker att det låter så intressant. Smärta är ju inget man kan ta på och dessutom så individuellt. Kan man kanske träna mentalt för att bli mer smärttålig? Du skulle behöva en blogg till där du kunde berätta sådana där spännande saker...

Du frågade om besiktningsfelen. Ack ja. Det är en utdragen process även för oss. Vi håller fortfarande inne pengar pga att vissa fel fortfarande inte åtgärdats sex månader efter inflyttningen. Sedan har vi ju hittat sjuttio saker till att anmärka på. Och då skall tilläggas att vi absolut inte är av den extremt petiga typen av husägare. Nu tror jag snart att jag faktiskt vågar blogga om detta. Undrar om det kan hjälpa till att få saker gjorda? Suck!

Kram och lycka till på tentan!

//Charlotta.