lördag 16 maj 2009

Mer utsikt :o)

Det smittade av sig, nu har vi sågat, slitit och släpat hela dagen. Men det är det värt! Egentligen skulle vi fixat lite med altantaket idag. Men nu blev det motorsåg och Fiskars-sågen istället. Det finns ju fler dagar ;o)


Nu ser vi ner till bryggan vilket är väldigt skönt. Folk är nämligen inte riktigt kloka. Jag vet inte hur många gånger de slängt i diverse saker vi har därnere. Som t ex mammas gamla spark som vi använde när isen låg. Så jäkla fräckt.


Nu när jag höll på där så kom ett gäng med barn och deras mamma (?) spatserande från sidan liksom. Jag sa att det är nog inte så bra att ni är här för vi håller på att fälla träd. -Nehej men vi kan komma tillbaka en annan dag, säger mamman då?? Jag ville inte säga något för det är ju egentligen mammas och Robbans mark, inte vår. Sen blev jag så paff med. Jag undrar hur folk tänker. -Jaha, här ligger en brygga, den kan vi ju använda och slänga i lite bråte i sjön när vi ändå håller på. Allemansrätten i all ära men va fanken. Så långt är det inte från våra hus ner till vattnet.

Jaja, nu ser vi iaf om någon sabbar. Får skaffa hagelbössa med salt med kanske ;o)Så här såg det ut före


Så här ser det ut nu
Kram P.

7 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Men åh, vad härligt! Visste inte att ni bodde så nära vatten?!

Ja, folk har verkligen ingen respekt för andras saker! På Marstrand blev vi av med vårt solur (!) en midsommarkväll för många år sedan. Det var stort, rostigt och supertungt så de måste ha varit flera stycken för att bära det. De har helt sonika gått in genom grinden, in på gräsmattan, lyft soluret och gått iväg med det. Antagligen hamnade det i havet 20 m från vår grind men vi har aldrig lyckats hitta det. Märkligt beteende...

Hoppas att ni har en skön dag mitt i allt fixande! Massor av kramar!

Harry sa...

OJojoj vilken skillnad....hade jag varit er så hade jag fällt ännu mer träd...vilken utsikt!
Kram

Anettes hus sa...

Nyyydelig utsikt!! Så herlig å se vannet!?

Ha det så bra!

Klem Anette:)

Ika sa...

Det kallar jag rejäl rensning!

Anonym sa...

Jag slutar aldrig förvånas över människor. Bor själv på en sjötomt med eget altandäck vid sjön. På vintern tycker vissa människor som åker skridskor att det är helt ok att korka upp sitt kaffe och fika sittandes på vårt däck! I vintras satt våra närmsta grannar, som inte har sjötomt, alldeles vid vår tomtremsa vid sjön och grillade korv, när de lika gärna hade kunnat åka på sin snöskoter en bit till för att inte inkräkta på någons mark... Konstigt och uppretande, förstår din frustration. Det som är viktigt är att vara tydlig med folk vilket är min svårighet. Det går nämligen inte att räkna med att alla människor förstår sunt förnuft tyvärr...
Lycka till! Hälsn annika

Maria sa...

Hej hopp galopp... kunde vara hästen i hagen men nej det är bara jag..tihi!

Bra rensart där. Klart man vill se sjön, ni som har en sådan inom synhåll.

Vad är det för fel på folk??? Jag skulle ha sagt till och det på skarpen! Vad tror de? Att de kan klampa in hur som helst?

Kramsi kramsi Pello-Mello

Maria-Pia fikonskalle

Maria sa...

Så duktiga ni måste ha varit och så fint det blev med sjöglimt och allt!! Jag skulle nog ha svårt att sluta röja när jag såg hur bra det blev. :)
Nej, man ska aldrig upphöra att förvånas över folk som inte tänker eller kanske jag ska säga inte ens ORKAR bry sig om att tänka eller bekymra sig om någon annan än sig själv.
Hoppas ni får ha sakerna ifred nu då det blir litet mer överblick.

Kramar