tisdag 12 maj 2009

Jajamen, hoppas vi på det nu då!

Läste något så bra att jag bara måste dela med mig:

"Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp, utan snarare en sladdning in från sidan med chokladkakan i en hand och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd, för att inte säga fullständigt utsliten, samtidigt som man skriker "WOOHOOO, vilken jävla åktur!"

Jag läste det hos Under solen, en underbar hemsida ni bara måste in på om ni inte varit där ännu. Hon hade i sin tur snott det (med tillstånd) från en sida som heter Solfjäder som jag inte varit in på förut men ska undersöka lite närmare nu.

Kram P.

10 kommentarer:

Maria sa...

Godmorgon lilla strul-Fia. Vilka tänkvärda ord du bjuder på denna morgon. Så sant så sant...

Haha skrattade gott åt dig igår, fast jag tyckte synd om dig med ska du veta. Att du dessutom tänkte på mig i just det läget. Om jag hade vetat hade jag svänt förbi med en stor pumptermos fyld med härligt nybryggt kaffe och ett gäng av de däringarna godismuffinsarna jag fick av min branchkollega.

Nu ska väl du knoppa snart. En annan ska starta igång. Idag bär det av till Norrköping och jag hinner INTE hem till poolen kommer hem. Attans trist! Inte för att den ska installeras just idag eller ens placeras i hålet den ska vara..... men fasen det är ju så kul att få vara med på varje moment. Särskilt detta moment då den faktisk är tung och du vet ju hur trångt det är här. Vi ska ta in den från grannen nedanför och det krävs fem man för att baxa upp den för slänten. Jag hade givetvis sprungit åttor kring dem och fotat hej vilt. Hoppas grannfrun kan göra en insats i em. Får knappa på innan jag kilar iväg.

Sov gott lilla törnrosa.

Puss & Kram

Ina sa...

Hej
vi köpte en enkel ställning från Bauhaus - alla tre delarna och den har vi använt oss av till att måla huset.
vissa platser kommer vi troligen behöva skylift - men då räcker det att hyra den för typ en dag eller helg.
vi räknade ut att det var det billigaste sättet för oss.
//ina

Harry sa...

Då tycker jag att du ska lyssna på låten "En del är vackra när de dör" av Sonya Alden. Jag har ett klipp på låten på min blogg från den 2 maj. Lyssna på texten, den passar bra in med ditt inlägg idag.

Harry

Proforma sa...

Kanonbra ord, visst ska det vara så! :)

Ser fram emot bilder på ballongerna i hallen!

Malin sa...

Underbar! Den sidan måste jag besöka.
Hälsar
/Malin

Charlotta sa...

Detta ordspråk borde man brodera på en sådan där vepa och sätta upp på väggen! Så bra!

Nu ser jag fram emot att se dina luftballonger flyga i luften!

Kram

//Charlotta.

Ullis/Leva på landet sa...

Vilket underbart citat. Gillar det verkligen. Vilken bra idé ni kom på för att få upp luftballongerna. Nu ser vi fram emot bilderna.

Ha det bra och sköt om dig!
Kram Ullis

Maria sa...

Halloj där! Det var en stund sedan. :)
Tackar för ett gott skratt med klippet...kanske kan funka. ;)

Kul att ni fått upp ballongerna i luften, det blev garanterat kanon...och alla sätt utom de dåliga är ju som bekant bra. Så jag väntar med intresse på hur du ska lösa det kniviga fotoproblemet, jag är ju nyfiken på att se! :)

Karlsebakken 37 sa...

Hahaha, sjuuukt sant! Måste säga att jag tycker själv att jag är på god väg - till själva inställningen alltså, inte graven! "Vilken jävla åktur" - det ska bli mitt nya motto! :)

Stor kram på dig!

Viveka på Humlebacken sa...

Jag tycker att det ser superfint ut, jag!