torsdag 7 maj 2009

Lite nya saker vid soffan!

Tavlan kommer från min mamma från början och jag hade den först i mitt flickrum. Tycker mycket om den och tror främst det är färgsättningen som tilltalar mig.
De lite större kuddarna är nyinköpta av undertecknad och de lite mindre är från.....vad tror ni...mamma såklart :o) Hon hade dem i sina gömmor någonstans. Hade köpt dem på rea. Hon gör så ofta lilla mamsen vilket jag tycker är väldigt bra ;o)
På den lilla hörnhyllan står en hjärtan på tråd som ska växa sig större för att dölja dosan till golvärmen som sitter där precis i hörnan. Vilken urbota dum placering va?? Ser ni den? Där under hyllan precis.


Har letat brickbord nu ett tag. Dessa hittade jag på en butik i Norrtälje som heter Spriida. Himla fina tycker jag. Det tyckte Ö med som idag åkte förbi och köpte ett till så vi kan ha ett vid varje ände av soffan sas. De var inte speciellt dyra heller om man jämför med andra brickbord jag kollat på som varit hutlöst dyra. Lyktan som står på ska inte vara där egentligen, men den var det halva priset på så jag bara var tvungen att ha med den hem, tänkte den skulle passa bra på altanen sen.

Nu på kvällskvisten kom även en tavellist upp men det är för mörkt för att fota så det får jag visa en annan dag.
Tänk att det är lika roligt varje gång som något "faller på plats".
Sakta men säkert som sagt!

Kram P.3 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Visst är det härligt när man känner att det börjar bli färdigt, bit för bit, sakta men säkert:)
Konstigt att du inte fått vindflöjeln. Om jag var du hade jag mailat direkt till Joakim Drake (tror jag att han hette) och frågat. Han var väldigt förstående och hjälpsam när jag beställde. Er beställning måste ju ha kommit bort på något sätt. Synd för det är en fin katt:)
kram

Lösvirkesbyggarna sa...

Finfint! Är det inte dags för lite panoramabilder från huset snart? Jag är sååå nyfiken på hur ni har fått det!
Vi har fått ett riktigt pressat schema nu, eftersom vi har sagt upp vår lägenhet och har huset eller ingenstans att bo efter det. Full fart! :P
Kram Anna

Vimsingen sa...

Snyygt! Brickbordet var värkligen fint.
Trevlig helg,
Vimsingen