tisdag 26 maj 2009

Testat lite!

Fipplat lite med kameran idag. Hittade denna roliga funktion.
Kolla va! Jag som aldrig lyckats göra collage innan.


Våra favoritballonger i hallen.

Håller på med ett bokhylleprojekt. Ska visa sen när det är klart. Min favorittapet är med på ett hörn...eller en baksida kanske man ska säga ;o)Kram P.

4 kommentarer:

Maria sa...

Oj vad du kan! Du är så duktig du:)

Vad fint det blev med turkost i badrummet. Ser rent och fräscht ut. Jag har åxå börjat snegla lite på turkost den senaste tiden. Man är jju som en kamelont!

Du lilla Pellgurt, vad gör du på tisdag vid 14.00? Vi för ett väldigt fint besök hos oss må du tro. Det är paret som bor i Drottningholm som kommer förbi:) Det är sant, inget skämt. Kommer att berätta om det på bloggen sen. Tänkte att du kanske ville komma och fika och hälsa på dem då de passerar på gatan nedanför. Vi kan sitta på min nya altan och vinka. Hej, hej kan vi ropa medan vi sippar på kaffe;)

Kraaaam Maria

Maria sa...

Ja du varför de kommer hit... de ska tydligen inviga något i kommunen och även göra ett studiebesök på något hem. De i kommunen vill visa "den fina" sidan och har bestämt att ta dem igenom vårt område mellan sina besök. De väntas anlända vid 14.00 tiden. Du må tro att det fejas här runt omkring:) Fint ska det va när de kommer förbi. Jag själv tänker stå här och hälsa på dem i mina fina plantbraller haha. Tror att Silvia kommer bli grön av avund.

Synd att du inte kan. hade varit kul att träffas igen. Dessutom har jag fått hem grillgrejs, bra att ha under sommarn vet du. Vi kanske kan ta en liten dejt snart framöver.

Appropå mina byssor. Har redan tvättat dem två gånger! Vill inte att de ska vara skitiga. Som med gummistövlarna, kommer du ihåg:)

Kraaam igen / flasz

Helena sa...

Hej Petronella!

Vad bra att du beställt klipptid:)
Får skälla lite på Lundinskan hihi...
Jag vet att det är dyrt med sådana filter.
Det är värst när man är blond eller har blonda slingor.Håret kan bli väldigt strävt efter ett tag.
Blir inte bara grönt utan också matt och glanslöst.Supertråkigt.

Vad jag sett på bilder är du ju blond eller?
En toning som är lite guldig som jag pratat med dig om förut om tror jag skulle vara bra.Plus att du gör inpackningar och att du tvättar ditt hår hos din mamma så mycket du kan.
Fast det klart det blir ju kanske lite bökigt.


Vad duktig du är med din nya kamera.Blir ju jättebra ju.

Lycka till med allt med den nya
snickaren.Fy vad jobbigt det är när det strular sådär.
Håller tummarna för er att allt ordnar sig så fort som möjligt.

Må så gott.
Kram på dig .
/ Helena

@nemonen sa...

Ett underbart hus har ni skaffat. Ett sagoslott helt klart. Ballongerna är så fina i ditt tak. Får jag lägga till din blogg i mina favoriter?