söndag 4 oktober 2009

Det är Amandas dag idag!


Idag för 18 år sedan föddes en liten syster. Fort som attan gick det så ingen tid fanns för transport varken till barnvakt för storasyster eller BB. Istället blev det ståndmässig ambulansfärd in till Danderyd när allt redan var klart. Sedan dess har allt gått i samma fart när det gäller det mesta. Fort ska det gå. Varför vänta till imorgon om man kan göra det redan idag :o) Det är vår Amandas motto! Idag blir du myndig älskade lilla spattfia! Massor av grattiskramar från oss alla.
Vi älskar dig.

5 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis lillasyster, och grattis mamma som har "födelsedag" också då ju! Är det inte så Lundinskan brukar säga?
Tror att tösabiten är lik som mamma..:)
kram

Charlotta sa...

Stort grattis till din Amanda! Du vet väl att det är Kanelbullens dag också? Fast det blir väl tårta till fikat hemma hos er idag istället?

Kram

Karlsebakken 37 sa...

Stort grattis till Amanda!! Och oj vad lik hon är sin mamma...! Kramar från mig till er

Maria sa...

Grattis grattis till er båda!

Hon är verkligen vacker som en ros, och mamma upp i dagen. Så lika ni är!

Födde du henne hemma alltså? Coolt:)

Stora kramen

/ Klimakteriekossan

Lina sa...

Haha, näh det här med tillskottet tror jag dock inte på. Skulle bli mer eller mindre hamna i chocktillstånd om det blev så ;)

Fin bild på Amanda. Måste kännas jätte konstigt att de redan är så stora? Kan inte tänka för ens en sekund att Milo ska bli så där stor :S Hoppas ni hade mysigt igår med god mat och tårta. Jag och R kommer något snart, hoppas har ringde igår btw och meddelade? KRAM