tisdag 21 april 2009

WTF!!!

Näe. Jäkla skitdygn. Frös som ef a en igår när jag åkte in till jobbet. Tog väl en sisådär 10 min innan jag hade fått upp full bastuvärmesprutt i gamla bettan. Mysig och varm fortsatte min resa mot jobbet.PANG....SPRÄCK....ett STENSKOTTSH-VETE mitt i synfältet....jaha.. där fladdrade hundringarna förbi...

Kom till jobbet, eftersom jag frös så in i bengen så tänkte jag offra en tjuga för att slippa gå från gratisparkeringen 600 meter bort.

Jomenvisst! Hade glömt id-kortet hemma vilket innebar att jag inte kunde parkera där. NÄHÄ!!!

Bort till gratisparkeringen, frysafrysafrysa....smita in genom akuten för att överhuvudtaget ta mig in till jobbet. Strul i en halvtimme för att låsa upp ett reservkort......Gaaaahhhhh....ska ALDRIG glömma kortet igen....

Imorse: Kommer bort till "gratis-parkeringen" och har fått EN J*VLA P-BOT!!!!! Här kommer då WTF:et in. Fy FAAN va sur jag är nu. Så fräckt. Idioter.

Jag tillhör den skara med människor som tycker att parkeringsvakter gör ett bra jobb. Jag har tidigare fått p-böter när det varit befogat och bett om ursäkt så mycket för min felaktiga uppställning, betalat och sett glad ut....MEN DETTA. Att SMYGA in en avgift på ett ställe som tidigare varit avgiftsfritt utan någon som helst förvarning eller stor j*kla OBS!!!-skylt är inget annat än SKAMLIGT...ARRRRRGHH!

SKÄMMES TA MEJ FANKEN J*KLA Q-PARK!!!!!

2 kommentarer:

Maria sa...

Fniss! Du får ursäkta men jag fnissar trots allt MED dig! Jag känner så väl igen mig och skulle kunnat skriva ovan rader själv. Ring och KLAGA, KLAGA OCH GNÄLL tycker jag. Utan skylt ingen info och därför ingen bot tycker jag. Jäkla sätt!!
PÅ DEM BARA!

Stor kram till dig!!

Malin sa...

Enligt löpsedlarna ska dock sommarvärmen vara på väg!
Kram
/Malin