måndag 27 april 2009

Adirondack! Är de verkligen bekväma??


Inga utav våra utemöbler passar längre så det blir till att spana på nya.


Bild lånad från http://www.tectona.netMåste slänga ut en fråga ang stolen som alla verkar ha eller vilja ha.
Är de verkligen bekväma att sitta i? Snygga förvisso men de ser så hårda ut.

Visste ni förresten att Adirondack Mountains är ett bergsområde i nordöstra New York. Det visste inte jag! Det känns ju inte så mjukt direkt :o)

Kram P.

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Godmorgon Pellan!

Jag är en av dem som fallit för de där Adirondack-stolarna. Jag är faktiskt väldigt nöjd. De känns lite anatomiska för rumpan och jag tycker inte att de är alltför hårda. Om man planerar att sitta länge i solen så kan man komplettera med en båtdyna att sitta på och en liten kudde i svanken. Risken är då bara att man blir sittande.... De är väldigt låga så jag kan tänka mig att de inte är så lämpliga för äldre. Något som däremot att väldigt praktiskt är att armstödena är breda. Perfekt underlag för en paraply-drink alltså!...

Ha en bra måndag!

Kram //Charlotta.

Familjen Eriksson sa...

Ärligt talat så var de inte sååå sköna utan kräver en dyna och en kudde om de ska vara riktigt bekväma. Men det kanske är min kropp som är felbyggd?!?

Jag tycker dock att de är snygga så jag funderar på Julavarianten som inte var så svindyr. Plus att jag kan måla de gråa istf vita.

PoK
Maria
(famplobi - ööööh, konstigt...)

Taklyftet sa...

Har sett hur många bilder som helst men får erkänna att jag nog aldrig har provsuttit någon ens när jag har varit i USA dess hemland så jag kan inte ge något råd. Men med en dyna så är de nog rätt ok.
Ska bli kul att se vad de blir i slutändan.
//Jenny

Maria sa...

Hej svejs.... här var det smarriga kakor, polkagrisar, presenter, fina billyhyllor och fråga om bekväma stolar. Jag själv slog till på Rustas "Adirons" de är mycket mer bekväma än de ser ut. Bäst är att armstöden är så breda att man kan ställa ner pilsnern där;-)

Kräm karamell!

Maria