fredag 17 april 2009

Inbrott?


Nejdå, bara P som städar...

7 kommentarer:

Vimsingen sa...

haha man blev ju lite orolig....
Trevlig helg,
Vimsingen

Ika sa...

Du verkar köra med samma taktik som mig!

Anonym sa...

Luring där...;) Trodde ju att det var på riktigt ju, men det var väl för väl att det inte var så! Bara hederliga Pellan som fredagsstädar;)

Tråkigt att läsa att din farmor har gått bort. Det låter som om hon var en riktigt rolig och härlig krutgumma som jag förstår att du kommer att sakna.

Om din hall så tror jag att det skulle bli superfint med en stor trollhassel där. Antingen vitmålad eller bara som den är. Jag tycker ju förstås att trollhassel är så vacker som den är, men det kan ju vara kul att hänga upp olika saker i den till jul, påsk eller säsong.

Jag hastar runt lite kors och tvärs hos alla bloggisar för att försöka ta igen det jag missat under min semester, som för övrigt var toppen. Så himla skönt med värme, sol och bad och bara ta dagen som den kommer.... Hur som helst, när jag var inne och läste hos dig så hamnade jag ju så klart hos Kristinas blogg och läste hennes öde. Svårt att sluta läsa när man väl börjat. Livet är överdjävligt många gånger. Orättvist och överdjävligt.

Från det ena till det andra så hade du fått upp jättefina hissgardiner! Sådana skulle jag också gärna vilja ha i mitt kök, men jag har kommit in i någon fas då jag inte vill köpa någonting nytt till det här huset utan tänker mest på vårt hus som vi ska bygga... Lite tråkigt eftersom det ju kommer att dröja ett tag ännu. Men, jag behöver nog inte vara orolig. Den här shoppingtorkan är säkert övergående... det brukar ju inte hålla i sig så länge om jag känner mig själv rätt;)

Ha en härlig helg!
Kram Malin

Cornelia Håkansson sa...

Ligger nog i släkten det där hur det ser ut när man städar...hihi
Var på en Interflora blomaffär idag och de hade jätte söta fjärilar som du skulle kunna ha hängades i din gren.....tyckte jag iaf :-)

Kramar Cornelia

Helena sa...

Haha du är härlig du.
Verkligen tur att det inte var på riktigt.

Hoppas att du får en härlig helg.

Kramisar.Helena

Daniel sa...

Karar du vet

Tinnar och torn sa...

Hej där Daniel! Det är ju jag som är P. Å jag är ingen kar hehe.....Så oredan får jag ta på mig själv. Fast nu är det fint!! Kram P.