tisdag 21 april 2009

Leia-plutten 1 år!


Idag fyller Leia 1 år.
Grattis gullungen.


Så här såg hon ut som nykläckt... lillsnuttan!Kram från alla oss i Kattnäs!

2 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Ahh, vilken sötis! Tack för underbar kommentar - ska komma ihåg den! Mer praliner hitåt...!

Stort tack för alla fina kommentarer, komplimanger och stöd - uppskattar det så otroligt mycket. Känner mig så priviligerad över alla härliga bloggsystrar som jag har fått träffa genom bloggen och hur mycket positiv energi ni ger mig - TACK för det!

Hoppas att dagen har varit lite bättre än gårdagen,

stor kram C

Maria sa...

Nej men..... ett riktigt litet lammkött:)

Så söt!

Klart du ska skriva en lååååååång jäkla klagan tll p-bots minesteriet. Nedrrans sätt. Vissa bolag ger sin personal "bonus" på de böter de lyckas sätta. De jbbar alltså på ackord. (har jag hört) Sjukt.

Idag ska jag jobba i Nyköping... inte direkt sugen. Jag planerar som en kratta. Igår var jag i Eskilstuna och i måndags wookade jag hela dagen på ett gymnasium. Gaaah!!!

Ang Alex. Nej hon spelade inte i finalen. Det är inte brukligt att en förstaårs elitspelare som är så ung får spela. Hon och de andra junisarna har spelat massvis matcher under grundserien och gjort det med beröm godkänt. Det är inte så vanligt det heller. När man kommer till slutspel blir det mycket tuffare och där krävs det en stor portion rutin. Småflickorna får se och lära vilket ger dem enorm erfarenhet till nästa gång de är där. Deras insats blir inte mindre för det. Ofta är derar engagemang på träningarna och matcherna avgörande då "stjärnona" får bra tryck på träningarna samt enorm pepp på matcherna. Så fungerar det. Det brukar heta i våra sammanhang att bäst "bänk" vinner. Alla är precis lika viktiga i laget/matcherna och har lika stor del i framgångarna.

Alex tid kommer... lita på det;) Kanske redan nästa år igen!

Glasklart eller vill du ha en mer detaljerad redovisning på hur det fungerar? Hihi

Kramar Maria .... musomp