torsdag 16 april 2009

Oj, jag vann!

Jag brukar vara med på allsköns tävlingar här i bloggo-space. De flesta lägger jag upp på bloggen för då får man dels två lotter och dels så sprider man ju budskapet. Oftast är det fina bilder också ;o) En gång tidigare för länge sedan vann jag ett finfint etui hos Beas barnslikheter men efter det har det stått still på vinstfronten.

Hos Annika med bloggen Flex inredning var det för ett tag sedan en tävling med priser från Inneonline....och igår fick jag reda på att jag VANN. Tjoho! Jag vann 2:a pris vilket var himla bra för de var dem jag ville ha. 1:a pris var en supersnygg Mag-bag? heter det så?? Den var också fin men dessa var lite mera JAG liksom.
3 superfina blommiga krokar från Maze minsann! Funderade på rosa ett tag men vita fick det bli. Kommer passa som smäcken i sovrummet tror jag, eller i hallen kanske. Vi får se.


Bild lånad från http://www.inneonline.se/

Tack så mycket igen :o) Visar sen när de kommit upp!

Kram P.

7 kommentarer:

Helena sa...

Grattis.Vad kul att du vann.
De var ju jättesöta.
Må så gott.
Kramisar Helena

Maria sa...

Grattis!!! Vad roligt. Det är alltid kul att vinna oavsett vad.

Fina små hängare.... och precis som du säger själv så är de faktiskt du:) Det vet ju jag som varit runt och klämt och känt på massa grejer i massa butiker ju;-)

Jasså, du ligger utslängd på soffan och skräpar du. Själv sitter jag ner i min soffa med datorn i knät just nu, men jag har så mycket pirr i kroppen att jag är rädd att jag snart flyger upp som en raket igen!

Kräm på dig med du sis!

Proforma sa...

Grattis till vinsten! Visst är det kul! Jag har vunnit vid två tillfällen och är jätteglad för mina vinster!
Kram

Viveka på Humlebacken sa...

Grattis gumman, vad kul att du vann!
Vad tråkigt med farmor, hoppas du hann dit, och gjorde du inte det, får du trösta dig med att farmor säkert visste vad hon betydde för dig! Sånt känner man på sig liksom..
kramis
V

Ullis/Leva på landet sa...

Grattis till din söta vinst.

Kramar Ullis

Maria sa...

Stort grattis! Alltid kul att vinna något även om det brukar vara tunnsått även här. Men jag försöker hävda tur i kärlek i stället. :)

Ha nu en riktigt trevlig helg. :)

Amanda sa...

eller så kommer de passa finfint inne hos mig så jag kan hänga smyckerna på:)