torsdag 26 mars 2009

Nytt liv och sorg.

Idag går mina tankar till min vän Amanda och hennes Daniel som efter lång väntan nu välkomnat sin lilla flicka till världen. Stort grattis till er alla tre.

Mina tankar går dessutom till en annan vän som jag ej träffat i verkliga livet utan endast genom blogg-världen. Kristina som jag tidigare skrivit om här på bloggen vid några tillfällen. Kristina som i augusti förra året tillsammans med sin man och deras två barn stod utan bostad då deras hus brann ned till grunden. Hur de kämpat för att bygga upp en ny tillvaro. Idag fick jag veta att hennes man Magnus lämnat detta livet och Kristina står nu ensam med sina två barn. Det är så orättvist och så ledsamt så jag finner inga ord. Tänker på er nu och hoppas att ni ändå någonstans finner kraft i varandra.

Jag slås av hur skört livet är och ska krama mina nära och kära extra mycket ikväll.

Kram P.

7 kommentarer:

Proforma sa...

Så fruktansvärt! Som om det inte vore tillräckligt med huset så ska de drabbas återigen! Så tufft att ta sig igenom, så sorgligt...
Hoppas de har många omkring sig som kan stötta så de får ork att ta sig igenom detta och så småningom kunna gå vidare! Man förstår hur viktigt det är att leva här och nu.

Helena sa...

Det är vid sådana här tillfällen man får sig en tankeställare.Jag tycker själv att jag har blivit bättre på det här med att ta tillvara på mina nära och kära.Men det är ändå lätt att hamna i ett slentrianmässigt beteende när man tar allt för givet.Livet är verkligen skört och det är därför viktigt att uppskatta och ta tillvara på stunden och leva här och nu.
Må nu så gott.
Varma Kramar Helena

Anonym sa...

Livet är verkligen överdjävligt ibland. Ibland känns det som om vissa människor drabbas av så mycket elände och så orättvist livet kan kännas ibland.

Känner mig lite tom just nu, har en del bekanta runt om mig som också har drabbats av så mycket olycka och elände, och sedan ännu mera elände och sorg på det. Livet ÄR orättvist. Fruktansvärt orättvist.

Jag ska ge min familj en extra varm kram ikväll och vara glad och tacksam för att vi har varandra.

Kram till dig!
/Malin

Maria sa...

Hej pellis, usch vad trist och orättvist.

Jag tänker mycket på hur bra vi har det och är oerhört tacksam över det. Jag följer ju även Sabinas kamp och det är tungt att se hur hemskt vissa har det. Därför är min nya inställning att alltid vara glad oavsätt över det jag har.

Kram på dig

Maria

karola sa...

Det är så viktigt att ta vara på dagen och leva nu!
...man vet ju faktiskt inte något om morgondagen och oftast så lever man såå mycket för just den...

Ibland är det nyttigt med en tankeställare, men jag kan inte förstå varför livet skall vara så orättvist och tufft för vissa...

Hoppas ni får en fin helg.

Maria sa...

Ja du Pellgurt...

tänkte muntra upp dig lite med Adrian Marias fräckis ikväll....

Vet du vad Norrländska kvinnor kallar dildos för?

Svar = Fusk Lapp! hahahaha den var väl kul!

Hoppas du får en fin kväller sötis.

Kramis

Malin sa...

Hua, det du skriver känns som ett slag i magen Man ska verkligen ta vara på de sina och vara glad för varje dag. Sänder mina tanker till dina vänner.
Kram
/Malin