fredag 13 mars 2009

Kram på er!

http://www.sjostromsmide.se/

Tack för alla tips mot grönhårighet!!
Hoppas ni får en superbra helg.

Om ni får en liten stund över, kolla in HÄR!

Kram P.

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej Petronella!
Klart man vill ge tips.Jag såg att du fick tips om silvershampo ,det är inte alls så bra eftersom det använder man om man vill ha håret vitare om man tycker att det är för gult.Alltså inget för dig.Håret skulle se ännu mattare ut .Och det vill man ju inte.
Du ska ju istället ha det lite guldigt ,med en gnutta röda pigment i.Med det menar jag inte att du ska bli rödhårig.Man tar bara i en liten del för att ta bort det gröna .Men det bästa är ju ändå om ni har möjlighet att sätta in ett filter.Håret mår ju trots allt bäst av det.
Lycka till.
Jag ska snart visa bilder hos Maria.Jag såg att du undrade när de kommer.
Ha en mysig fredagkväll
Kramisar Helena

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Petronella!

Hade varit kul att se dig i grönt hår.. Pellan goes punk liksom! Skämt åsido - hoppas att problemet löste sig...

Visst är det ett dilemma om vad man kan skriva och inte. Jag har varit SÅ SUGEN att skriva några väl valda ord om vissa företag/personer som verkligen inte gjort ett bra arbete. Men jag får bita ihop. Tror att man vinner på det i längden. Men jag har i alla fall använt bloggen för att HOTA att lägga ut negativ information om ett företag som försökt att blåsa oss. Det funkade faktiskt! Tråkigt bara att man skall behöva ta till sådana metoder.....

Kram och trevlig helg!

Nu har jag hällt upp en Sex on the beach. Visst låter det härligt????

Kram //Charlotta.

Maria sa...

Punk! Det var något nytt... haha. Fast nej det är inte Pellgo-aktigt faktiskt:)

Jobb inatt alltså, själv ska jag gå och lägga mig snart. Har gnuggat på som en gnu idag! Jag hann jobba, städa klart, storhandla, laga mat till ikväll, påbörja min megafross middag till imorgon till Luddgo och lillstrumpa kom hem vid 16.30. Bra jobbat va!

Sen var det bastu i en hel timme och mat och brasa och lite vin och lets dance... nu vill jag bara få bekräftat att Bettan åker ut så jag kan gå och knoppa i min rena nybäddade säng.

Jobba inte ihjäl dig, det har jag närapå gjort idag;)

Kram Maria

Ps. Det gick strålande för Beccus idag! ds

ps 2. haha du skulle höra hur det låter från andra sidan soffan nu:) ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ herregud! Jag tror jag smyger in i sovrummet och lämnar gubben här. ds 2

Tinnar och torn sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.