torsdag 19 mars 2009

Fläktknas och social fobi.

Jag måste skriva tyst för det är två snubbar på nedervåningen.

Finns det fler än jag som tycker det är jävligt obehagligt att ha reparatör-snubbar hemma i huset? Detta är dessutom TREDJE gången som de är här för att laga vår fläkt!

När slutbesiktningen varit så tog det ju ca 5 veckor innan den fungerade överhuvud taget. Inte kul när man som Ö äter bacon varje morgon i sann GI-anda. När sen den äntligen blivit lagad så fungerade inte alla "lägen" sas. Då var det först en snubbe här och felsökte. Sen var det en annan snubbe här och skulle laga men det var fel grejjer beställda så han monterade isär och satte ihop den utan åtgärd. Nu är de här igen och det låter som om de stött på patrull. Ger mig fanken på att det inte kommer att fungera denna gång heller.

Jag har bara lust att säga: -SKITSAMMA, ge mej halva priset på fläktjäveln så skiter jag i att den inte fungerar på 1 läge av typ 10. Eller tror ni det skulle vara dumt, kanske biter mig själv i stussen här?

-Älskling kan du inte laga svampomelett ikväll?
-Nej tyvärr, läge 7 fungerar inte på fläkten så det går inte.Kram P.

11 kommentarer:

Malin sa...

Jag förstår hur du känner men visst vore det förargligt med en fläkt som ladrig funkat!
Hälsar
/Malin

Maria sa...

Vilket skönt avslut på inlägget!

Hahaha "älskling gör du svampomellet...." Hahaha. Fast jag hänger med på dilemmat givetvis. Klart du ska ha en flakt där även steg sju fungerar. Klart Örjan ska kunna trixa ihop en svampomelett.

Du... var den helt galen min kommentar? Kommer ihåg att jag skrev men inte vad! Det vart ju sent som sagt. Mina blivande släktingar (FAR OCH SON), en till och jag var på "SLÄKTINGARNAS" för natten öppna restaurang (för enbart oss) och käkade nachotallrik.

Hursom, Helenas bilder kommer på lördag. Sjukt fint är det i alla fall kan jag avslöja.

Psst, (nu viskar jag) Ska vi sjunga för Tjatte imorgon bitti du och jag? Hon fyller år...

Krämis

Helena sa...

Hej
Vad tråkigt det är när det håller på och strular .När man bygger ett nytt hus så vill man ju självklart att allt ska funka.Fast jag fattar om ni är trötta på allt som går snett. Sen är det ju det här att ni måste ju kunna steka svampomelett.Hahahaha....Är det något jag har lärt mig av det här att bygga hus så är det att man måste ha mycket humor ,annars orkar man aldrig.Jag har fattat att du har mycket av den varan så du fixar nog det här också.:)
Hoppas att det löser sig för er.
Ha det.
Kramisar Helena

ColonialEast sa...

Hej P! En till som nattarbetar! Håller egentligen på med en press releasen men mycket roligare att blogga :) Vilke skit att ert tak också ser illa ut. Ni måste reklammera!! Vårt var så uppenbart att de byggt fel så vi fick inga problem. Och jag menar ert hus är ju helt nytt. Då ska ju allt vara perfekt!!!
Här äts det också bacon som den del i beach 2009. Och vi har ingen fläkt alls ..... just nu och typ ett antal månader framöver. Tips: Kör den i micron. Blir riktigt bra. En tallrik, hushållspapper underst, bacon, och hushållspapper. Och så full effekt tills de blir som ni vill ha dom. Back to work now. Kram!!

Viveka på Humlebacken sa...

HAllå vännen!
Vad sägs om att vara med i en vårteckensutmaning som jag försöker dra igång. Kolla in hos mig och kommentera om du tänker hänga på:)
kram
Viveka

Familjen Eriksson sa...

Hehe, "min" elektriker var hos mig imorse och det hade jag ingenting emot... Såå snygg, trevlig och duktig. Lite ung kanske men titta får man ju ändå.

Det blev liksom en schysst födelsdagspresent...
Tack för hälsningen förresten, nattugglan.

Men du, det är inget roligt att ni har problem med huset. Är snickarna fortfarande omedgörliga?
Ni får inte ge upp, utan klaga vidare.

PoK
Maria

Maria sa...

Hej! Sånt där är så jäkla nedrigt och kan reta gallfeber på i alla fall mig, men jag säger stå på dig eller så får de fixa en ny fläkt. Fast med tanke på avslutningen så hade jag nog gått vidare med att be att få bli bjuden på restauragmiddag...pga. läge 7 ;)

Lycka till och trevlig helg!

Maria sa...

Nå... hur blire? Orsa eller Tibble???

Vi har ju inte hemmamatch så jag kan inte fixa biljetter hur som helst. Tänkte börja spåna lite på det snart.

Skiner solen lika mycket på dig nu uppe i norr som den skiner på mig här i söder? Jösses Amalia vilken fräs det är på den nu!!! Fram med brillsen liksom det gör ont;-) Fast det är härligt, härligt.

Luddgo kom hem med en Masi precis. Den ska jag börja sippa på nu. Deru!

Nejmen tjoflöjt sålänge så får du ha det så bra då!

Kraaam

Karlsebakken 37 sa...

Åh, lider med dig... Så som vi bråkade med Kvik om vårt kök så får jag både rysningar och 120 i puls så snart jag tänker på strulande leverantörer... Vi har för övrigt fortfarande två dörrar på vår kyl och frys - först får man öppna själva skåpsdörren och sen själva kyl/frysdörren. Integrerat?? Nä, inte om man har Kvik som leverantör...

Bit ihop, stå på kraven och försök att få en lugn och harmonisk fredagskväll! Eller tänk på hundvalpar och kaninungar, det kan också hjälpa...

Stooor kram!

charlotta sa...

Jag vet precis vad du menar. Efter slutbesiktningstiden så har vårt hus tidvis varit ockuperat av hantisar. Hate it! Och fortfarande tre månader efter att vi flyttat in så finns det en lista med saker som inte är åtgärdade. En bra dag = en dag när man slipper reparatörer. Skall bli så skönt när allt är över.....

Men jag tycker inte att du skall resignera betr. fläkten. Självklart skall Örjan få sina bacon och svampomelett flera gånger om dagen om det är det han önskar...

Inga bett i stussen alltså!

Bit ihop och var besvärlig.

Kramar i massor

//charlotta.

Familjen Eriksson sa...

Hello! Fina presenter och fika så jag fortfarande mår illa... Livet leker! Själv då? Sippat fredagsdrinken än?