måndag 9 mars 2009

Liten godbit i efterskott.

Tack för gratulationer, ni är snälla ni :o)


I helgen som var har jag träffat min bästa vän som jag träffar alldeles för sällan. Så det har varit datafritt flera dagar för min del. Visserligen skrattade vi läppen av oss åt argalappen.se men bloggen har varit helt lämnad åt sitt öde. I söndags så firade vi lillasyster som nu är hela 26 år. Så i efterskott kommer det en liten kaka, och bilden är lånad från husmorsgurun Martha.


Grattis Sofia!


Kram P.

3 kommentarer:

Karlsebakken 37 sa...

Ja, visst är det något speciellt med saker som har såå stort affektionsvärde? De blir liksom det första man räddar om det skulle brinna, tja - bortsett från man, barn och djur då... :)

Så spännande med BB då, du får lova att rapportera om vad det blev! Allt är toppen med både mig och magen (så vitt jag vet!?), längtar till nästa läkarbesök om en vecka! Är dessutom mitt inne i en fas när jag är väldigt fascinerad av just förlossningar så nu tvingar jag Lars att se på alla avsnitt av "Sjukhuset" (norsk reality-tv om livet på ett av Oslos största sjukhus) så att vi får se olika sorters förlossningar, vad som händer, hur de gör etc. Vet inte om han uppskattar det lika mycket som jag dock, hehe... :)

Härligt att höra att du hade en sån mysig tjejhelg - de är guld värda även om de kommer alltför sällan! Så skönt att kunna koppla bort allt för en helg, det behöver man.

Ha en fortsatt bra start på veckan nu, stor kram!

Ika sa...

Härligt att höra att du glömde allt med sura människor o bara träffade glada trevliga positiva människor!

Ullis/Leva på landet sa...

Så gott det ser ut. Härligt att bara få umgås och njuta.

Ha en bra vecka!
kram Ullis