tisdag 10 januari 2012

Läst 2011: Husmorsorna, The ultimate köksalmanacka av Emma Hamberg och Anette Rosvall

Den här typen av böcker tycker jag är himla kul att läsa och bläddra i. Vet inte egentligen om den kvalar in på läslistan, det är ju ingen bokbok....men en kokbok. Jag läste den från pärm till pärm så den får hänga med. Upplagd med matsedel vecka för vecka hela året. Toppen om man har svårt med fantasin. För det är ju jäkligt skönt att slippa tänka själv ibland ;) Fullspäckad med inspiration.
Kram P.

Ps: Detta är ett av 101 inlägg om böcker jag läst under 2011. Eftersom det är helt taget ur minnet så kan fel absolut finnas. Det jag skriver är det jag minns.

1 kommentar:

It's a house sa...

Nu blev jag peppad at prioritera min läsning igen när jag kikar in hos dig. Jag som läste flera böcker i veckan förr, har inte läst mer än en bok på hela förra året... Det är så mycket annat jag vill hinna med om dagarna och på kvällarna är jag så trött att jag somnar direkt jag lägger huvudet på kudden. Men jag vill.

Du hade en fråga om vår spis och om jag är nöjd. Svaret är ja. Jag är nöjd med utseende och funktion, visst finns det saker jag är mindre nöjd med t ex vreden som känns lite plastiga (men är å andra sidan löstagbara vilket gör den lätt att rengöra), ugnsmåtten vilket gör att det är svårt att hitta plåtar som passar och det följde bara med två.... Men man kan ju inte få allt eller det kanske man kan men då får man punga ut en 20-30 000 till och frågan är om det är värt det. Men nästa gång tror jag att det blir en ILVE.