lördag 4 juli 2009

Nu gör vi ett uppehåll med målandet å unnar oss käk på O'learys och ett biobesök

Det har på det hela taget gått riktigt bra att måla. Tre sidor är tvättade, snart är en sida klar på fasaden, furstukvisten och altanen är grundmålade och halva altantaket är grundmålat - Nu är vi välförtjänta av en liten paus. Amanda har varit jätteduktig och hjälpt till hela veckan. Nu sticker vi strax till Kista för lite käk och bio. Det är ju roligast att gå och se samma film, men Petronella och Amanda vill inte se...

Transformers 2De vill inte heller se Terminator Salvation...

De vill se Johan Falk - Gruppen för Särskilda Insatser (GSI)Vi får se om jag hänger med tjejerna eller går själv på ngn av de andra....Det ska i alla fall bli roligt att få komma ifrån lite.
/Det var Örjan som skrev

2 kommentarer:

Anonym sa...

Himlans vad rätt ni gör som unnar er en paus i målandet!! Blir lite full i skratt av valet av film för delar av familjen (läs Örjan)... Transformers!?!?! Terminator?!?! Jag har uppenbarligen ingen som helst koll av vad som visas på bio nu för tiden!! Hoppas hur som helst att ni får en himlans trevlig kväll!!

Kram på er! /Malvis

Charlotta sa...

Jag förstår att Petronella inte hoppar jämfota av glädje över att se Transformers eller den där andra filmen.... Fanns det verkligen inget annat på bion ikväll?

Jag tycker att ni gjort en sådant bra val av fasadfärg till ert hus. Det kommer att bli så super-duper-läckert med dessa nyanser på ert slott! Ser fram emot att se resultatet. Skall ni måla själva?
Vi hade målare här sent i höstas. Nu när värmen har kommit så ser vårt hus inte klokt ut. Träet har svält och huset har liksom blivit randigt. Så nu är det ytterligare en grej att sätta upp listan till ombesiktningen i augusti. Vi får väl se vad snåla husfirman säger om detta.....

Ha det bra i värmen!

//Charlotta.