söndag 5 juli 2009

Hjälp

Vår kaffebryggare har kajkat ihop helt. Den har vi haft några år nu och har verkligen varit bra. Det är/var en kombinerad espresso och kaffebryggare. Men nu ska vi ha separata maskiner har vi bestämt. Så nu måste vi ha en ny pronto. Jag är ju kaffoman av stora mått. Det är tur att vi har perkulatorn i husbilen annars vet jag inte hur det skulle gått :o)

Men nu behöver jag er hjälp. Vad ska vi köpa för någon?

Denna ska tydligen vara superbra och är snygg på ett retrohippt sätt.

Bild lånad från http://www.bagarenochkocken.se/


Men kan ni hjälpa mig lite? Ta en minut och skriv en kommentar om vilken kaffemaskin ni har och vad ni tycker om den så blir jag väldigt glad! Snälla please!

Kram P.


Ps. Det REGNAR, hur kasst är inte det när man hyrt ställning och allt. Ds

Ps2. Filmen var faktiskt riktigt bra, om man gillar de tre filmerna Noll tolerans, Livvakterna och Den tredje vågen. Ds2.

7 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Hej P
Vi har Moccamaster sedan en massa år tillbaka, och är nöjda med den. SÅ nöjda att vi definitivt kommer att köpa en nya Moccamaster när denna pajar:) Nu gillar jag ju inte kaffe så jag går här helt på Mickes tyckande..
kram
V

Vimsingen sa...

VI har en siemes Poche(vet inte om det stavas så) designad. SNygg och bra.
Trist med vädret.
/Vimsingen

Lina sa...

Vi har OBH Nordica King of coffee chilli, och den är kanon pellis! Supersnabb, snygg, smidig och inte så farlig i pris! Vi har en röd men det ska finnas fler färger..

Ullis/Leva på landet sa...

Vilken otur att kaffebryggaren har gett upp. Just nu så är det en perkulator som vi har, och den fungerar helt utmärkt tycker jag.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Ika sa...

Har nog aldrig tyckte så där wow om någon av de kaffekokare jag har haft. Just nu är det en vanlig Philips tror jag. För mig som är vänster hänt är det många maskiner som blir krånliga att hälla i.

David sa...

Mocca Master är det som gäller för bryggkaffet. Men du måste ha en bra kvarn också. T.ex. en Dualit.

Säg till när du vill ha hjälp med espressomaskin!

1+2-barnsmamma Carola sa...

Vi har efter krångel med den tidigare termosbryggaren gått över till att köra helt och hållet med perkulatorn i stället. Det är lite mer jobb men kaffet blir godare, tycker vi.