tisdag 7 juli 2009

Naket eller klätt? Vad tycker ni?

Kommer ni ihåg skåpet i det här inlägget? (Ca 2 min in i klippet)


Det är nu slipat, grundat och målat två varv med grått. Det tog sin lilla tid men nu är det klart. Jag kan dock inte bestämma mig för om jag ska ha tyg innanför dörrarna eller inte. Jag ska ju inte ha något tjusigt porslin i det utan spel (som synes) och annat krafs jag inte vill ha framme. Men om jag har tyg för så ser dörrarna inte spröjsade ut eller hur man ska säga.

Vad tycker ni? Jag har tagit bort tyget på ena dörren så ni ska se skillnaden....ehhh...vad sägs om den överflödiga infon...det ser ni ju...duh!!


Jag gillar den välvda toppen på skåpet.
Knopparna är likadana som vi har på köksluckorna, de som vi monterade ned och tog med oss från det gamla huset. Vi hade några över.

Med tyg. Det ser lite tok ut , jag har bara klämt fast tyget i dörren :o)

Utan!
Kram P.

Som väntar på att det ska gå att måla igen ;o)
6 kommentarer:

Liw sa...

utan :)

Anonym sa...

Hihi, du skriver om Naket eller klätt, och Charlotta skriver om sitt nygg ligg....;)

Hur som helst, jag tycker nog att det är skönt att slippa spel och annat i skåpen eftersom spelkartongerna sällan är speciellt snygga... Samtidigt förstår jag att du då tycker att du tappar spröjskänslan på dörrarna, fast jag tycker att det ser ganska "rent" och snyggt ut. Annars kan du väl fixa några fina korgar att ha spelen i så får du dina spröjs, men slipper se alla spel...

Nu är det dags att bänka sig framför tv´n och kolla in Morden i Midsomer:)

Ha det gott!
Kram Malvis

Charlotta sa...

Hej igen!

Asläckert skåp! Precis som du säger så hade jag haft det naket om det skulle vara fina serviser inuti. Som en förvaring för spel och sånt så röstar jag för kläder. Skulle nog köra en tyg som bryter av mot färgen på skåpet så att man ser de fina spröjsen.

Tjingeling

//Charlotta.

Proforma - Irene sa...

Varför inte välja ett färgat tyg? Då syns ju spröjsen... bara en tanke! Det behöver inte vara rött eller grönt eller så, men något som bryter av.
Kram

Viveka på Humlebacken sa...

med!

Lina sa...

Åh vad snygg den blev! Ser ju som ny ut :) Svårt med färger.. Jag är inne på mintgrönt just nu, det är så fräscht och ger en mjuk färg. Kram