lördag 19 september 2009

Stoppa trafficking med barn!

The Body Shop, det stora etiska skönhetsföretaget, startar den här månaden en betydande medvetenhetskampanj för att bekämpa trafficking av barn. Bloggare över hela Europa är med i kampanjen. Om du vill bidra och skriva om detta på din blogg så kan du kontakta support.se@buzzador.com så hjälper de dig.

Du kan också gå med i en cause för detta på Facebook via denna länk: http://apps.facebook.com/causes/274007?m=3124eff7

Ett annat sätt att bidra är att köpa SOFT HAND, KIND HEART HAND CREAM
The Body Shop. För varje såld produkt går 77 kr direkt till ECPAT.


För mer information om kampanjen och samarbetet mellan Ecpat och The Body Shop och vad de står för klicka in och läs HÄR.


För mig är sextrafficking med barn så motbjudande och ofattbart att jag nästan inte klarar av att tänka på det. Jag mår fysiskt väldigt illa av det. Så min första reaktion när jag som Buzzador fick ett mejl om denna kampanj var att inte vara med, stoppa huvudet i sanden lite. Alla mina mentala spärrar slog till. Men jag tog mig i kragen. Det helvete som dessa barn får genomlida försvinner ju knappast om alla fegar ur på det sättet.
Kram P.

1 kommentar:

Charlottas hemmaplaner sa...

Bra inlägg! Jag skall pallra mig iväg till Body Shop och köpa den där handkrämen. Gillar Body Shops produkter och engagemang i viktiga frågor som berör oss alla.

Kram //Charlotta.