tisdag 22 september 2009

Godmorgon och godnatt!Jag har länge haft två stolar från min morfar som flyttats med till förråd efter förråd. De är skavda och nötta. De orkar inte längre bära tyngden av en människokropp utan grundlig renovering. Men de är vackra tycker jag. Så slog det mig. Sängbord ska de få vara naturligtvis! Sovrummet fick sig ett lyft. Nu är det tornet och tre lister som ska fixas till härinne. Tornet visade sig svårare än jag trott att få till riktigt mysigt. Har inte fått till det alls där faktiskt, tror det måste bli lite tunna gardiner eller nåt.


Jag läste i en blogg som jag inte minns namnet på nu att de haft sina nya rullgardiner ståendes flera år i sitt sovrum utan att de blev uppsatta. Hon kallade det för surdegar, de hade fler sådana. Det låter lite som jag och var rätt befriande att läsa som motsats till alla energiknippen som verkar ha 48 timmar om dygnet att fixa på och obegränsat med stålingar. (inget ont om er alls men jag blir lite stressad av det ibland när jag inte är i full harmoni och balans ;)
Jag svär här och nu att listerna ska upp innan det blir vår iaf. Så...nu går det inte att komma undan från det :o)


Natti natti


Kram P.

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej goa och trivsamma kvinna!!
Jag har varit en väldigt trist bloggbekantskap ett tag nu...inne och läser och lämnar inga spår efter mig - F-låt!!
Tur att det är ordning på dig i alla fall som är inne och pysslar runt lite, jättekul att höra av dig. :)
Nej, tackom och lovom så har trynet hitills lyst med sin frånvaro, hoppas det håller sig så.
Hemmavid hos dig pysslas det så fint och smakfullt som vanligt har jag i alla fall sätt, bara älskade dina insynsskydd.
Får även passa på att gratta syster-yster till det nya civilståndet, hade ni trevligt??

Stoooor kram!!

Cornelias Cottage sa...

Där blev den ju jättefin!!! Jag har några surdegar som jag tänkt ta tag i i höst. Ledsamma hallen. Om jag har råd att anlita en målare ... Och när jag ändå är igång så får han ta köket och tvättstugan också! Hoppas!