torsdag 3 september 2009

Lite sjuk


Inget skogsbesök blev det för mig. När jag gick av så öste regnet ned och idag är både jag och dottern sjuka. Men jag läste att sommarkantareller kan man plocka ända in i november, får trösta mig med det. Har kommenterat lite kasst på sista tiden, hälsar till alla så här istället för nu blir det nog nedbäddad i soffan och kolla film. Just det, måste kolla 2:a avsnittet av True blood med, missade (läs somnade) efter kanske 5 min igår ;o)
Hoppas ni har det bra alla fina!
Kram P.

6 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Usch, vad tråkigt det lät! Men det kan vara ett skäl att bara ta det lugnt och mysa med en film. Hoppas du kryar på dig.
Kram

Ps. Tårtan i förra inlägget är fantastiskt fin, vilket konstverk!

Maria sa...

Halloj o stugan!! Här kommer man tillbaka efter semester och en galen start på veckan och hittar dig SJUK!! Så kan vi ju inte ha det. Du får krya på och kurera dig och dottern på bästa sätt med alla möjliga olika kurer.
Hemma hos oss är det mannen som haft snuva och var ett tag fullt övertygad om att han minsann fått Svininfluensan...det visar sig att det mera troligt är ett resultat av temperaturskillnader dvs. AC-influensa. :) Men när en man är snuvig.... ;)
Jag har också plockat kantisar låååångt ut på hösten även om det blir glesare och glesare och inte är de där gula "haven" man hittar. Så ta det du lungt, de finns kvar.
Skickar över en gosig filt och en varm kopp thé med något gott i web-form.

Stor kram!!

Ina sa...

Krya på dig.

//ina

Charlotta sa...

Inte så kul att vara krasslig. Men liiite mysigt är det ju ändå att sköta om sig och krypa under täcket och somna ifrån en eller annan film. Sedan gör det ju inte så mycket om det regnar ute heller... Tids nog finns det tid för skogspromader med svampplockning.

Krya på dig nu!

Kram

PS. fick skriva histoxyl nu. Visst låter det som ett läkemedel mot förkylning. Måste vara ett tecken... ;-)

Liw sa...

oj, true blood glömde jag bort..... KRYA PÅ Er iallafall =)

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.