lördag 1 augusti 2009

Magtrassel och ösregn

Jag kunde inte sova inatt. Orolig i magen på ett skumt sätt. Inte kul! Nu kanske det alltid är skumt när man är orolig i magen iofs, vad vet jag. Iallafall så gav jag upp till slut och gick ner och lade mig i soffan och lyssnade på ett par Sommar-program. Jag är helt såld på Sommar och fattar inte hur jag kunnat missat dess storhet innan. Men jag brukar vara lite sen.


Ni vet väl att man kan ladda ned alla Sommar-program nu, det firar 50 år så man kan lyssna på alla som någonsin sänts. Fantastiskt! Klicka här om ni vill.


Idag var det Alex Schulman som sommarpatade. Det var fint men solkades ned något av att han verkligen tryckt på att hans program minsann var direktsänt medan de flesta andra sommarpratare minsann spelat in sina. Lite för mycket-jag är bättre än de-stuk, även om han lindat in det i sedvanligt vänligt prat. Helt ok att framhäva sig själv men inte genom att insinuera att det skulle vara sämre att spela in. Då sabbar han lyssnandet på de andra för mig, nä, det gillar jag inte. Men annars var det ett fint program. Bra. Lyssna om ni inte redan gjort det.


Jag och älskling låg i varsin del av soffan och mös. Idag blir det nog inget måla. Dels mår jag fortfarande lite skumt och dels..... Hoppas ni hör ljudet. Älskar när det öser ner.

Dottern kom hem idag efter två dagar hos pappa så undertecknad kunde få en sån här. Har jag sagt att jag älskar det barnet?!Blåbärssmooooothie! Lite mindre size än vanligt eftersom magen är skum (det var ett jäkla tjat va)

Har flyttat runt på lite grejjer. Annars står det helt stilla inomhus nu. Allt fokus på måla ute. Men jag har flyttat denna från hallen, det blev inte bra där. Tycker den är såå fin. Kommer från min gammelfarmor. Jag har dock inte riktigt hittat någon bra plats för den ännu. Har inte heller skurat av underredet eller satt på tassar, om ni nu undrar varför det ligger så snygga dörrmattor under :o)Detta lilla skåp har jag visat förut. Vet inte om det ska få bo inne eller ute på altanen sedan när det blir klart. Kanske först nästa år med tanke på farten på projekten just nu :o) Notera det extremt tjusiga stödet.


Jag har kapitulerat för trängseln. Denna åker nu ut. Vi får inte plats helt enkelt. Denna är mest ofräsch av de fyra vi har så nu ryker den. Snyft. Inte klimatsmart. Har försökt att pracka på den på alla tror jag men ingen framgång. Behöver egentligen bli av med en till men jag får ta det i omgångar. Annars brister mitt hjärta. Jag gillar den svängda formen. Förlåt lilla clubbisen.... Aaaargh, hatar att slänga.
Nä, nu skiter jag nog i att försöka rycka upp mig och återgår till mitt täcke och soffan. Har jag tur så kommer det en katt eller fem och värmer mig med.


Har ni sett vilket fint täcke jag återupptäckt. Myyyyyys....

Hoppas ni alla har en skön lördag.
Kram P.


1 kommentar:

Maria sa...

Har rymt från solen en liten stund för att göra nytta i tvättstugans fantastiska värld och för att kolla in hur du har det. Aj aj aj läser jag, magen rår man ju bara inte på. Hoppas det känns bättre idag. Igår hade vi middag här för några vänner, den dagen gick i väldigt praktiska tecken. Så idag är MIN dag! M har roat sig själv och jag har tumlat på solsäng medelst bok....häääärligt.
Sköt om dig, katterna och magen och se till att de gullar dig (smootie är ju en kanonbra början) så ses vi till veckan.

Kram