onsdag 12 augusti 2009

Förd bakom ljuset av Blå Lotus

Idag fick jag ett mail från Blå Lotus där de skriver att de inte kan skicka något "kvitto" till mig för att de då gör sig skyldiga till bedrägeri.

För det första har jag inte frågat efter ett kvitto utan efter ett värdebevis på kommoden. För det andra så vet DHL att jag ska skicka detta värdebevis till dem eftersom de vägrar att acceptera kommodens värde. De vet också vad jag betalat eftersom jag skickat fakturaunderlaget till dem innan.

Jag misstänker att Blå Lotus försöker skrämma mig lite genom att slänga runt ord som bedrägeri.

Blå Lotus anser nu saken utagerad och tycker säkert att jag är en jobbig jävel. Mitt stora fel är att jag litat på dem, agerat därefter och på grund av detta hamnat i den sits jag är nu.

Om ni råkar ut för något liknande, ta reda på vad som gäller innan ni vidtar några som helst åtgärder. Annars kan det ni sagt, frågat eller undrat medan ni fortfarande litade på företaget vändas mot er.

En gång till vill jag varna er för Blå Lotus.

Beställ av Bazaar istället som Petra gjort. Då får ni både möbeln levererad hel och i tid. Om inte de anlitar DHL vill säga, då kan tydligen vad som helst hända.

Den trista storyn fortsätter!

2 kommentarer:

Ina sa...

Fy vad tråkigt.
Jag skulle ha skickat en länk på din blogg till både DHL och Blå Lotus så att de vet att det är "offentligt" över hur de behandlar sina kunder och att många andra tycker samma sak. Sedan hade jag nog kontaktat Plus... och Sverker.. för så här får de ju inte bete sig.

Kämpa på! du har ju ändå gjort rätt....

Kram Ina

Pernilla sa...

Vet du, jag var hos en vän igår som bannade både DHL och Schenker. Under deras husrenovering har varenda sak varit trasig och fått omlevereras flera gånger. Sjukt att de är så ruttna! STOR KRAM!