måndag 17 augusti 2009

Älskade tvättställning


Nu är det mysigt att hänga tvätt.
Längtar till ställningen är vackert färgad av ute. Fast den är fin nu med :o)
Idag var vår elis här och fixade de sista punkterna på hans lista från slutbesiktningen. Det finns hopp för ärlighet och människor som gör det dom ska och fått betalt för, även om det dröjer lite ;o)
Vad det gäller komoden så har jag nog gett upp nu känns det som. Jag orkar helt enkelt inte tjafsa mer. Jag känner riktigt hur min positiva energi dräneras av att hålla på och kämpa för det jag tycker är en självklar rätt. Ibland tycker jag att hela vår byggtid kantats av trassel och knas i olika former. Så nu skiter jag i Blå Lotus och deras knäppa logik och jag skiter även i DHL och deras strutsteknik. Men jag kommer aldrig mer att anlita någon av dem om jag inte är absolut tvungen.
Nu blir det lite sova av sedan blåbärsplockning eller ställningsbygga, lite beroende på vädret :o)
Kram på er alla fina// P

3 kommentarer:

Charlotta sa...

Visst är det härligt med tvätt som torkat i sol och vind. Fast de sista veckorna har jag nästan gett upp. Så fort jag hängt upp allt så har det kommit en skur... Svensk sommar i ett nötskal.

Du gör helt rätt att fokusera på det positiva. Hoppas att du kommer ut i blåbärsskogen. Det finns verkligen gott om bär i år. Blir det kanske en mumsig paj i kväll?

Kram //Charlotta.

Sigrid sa...

Förstagångsbesökare på er blogg -and i like it!!
Den här bloggen kommer jag absolut att lägga i listan över favoriter. Suget efter att bygga eget hus minskar knappast!

Hälsningar
Sigrid

Tinnar och torn sa...

Tack så mycket Sigrid. Tur att man inte avskräcker folk från att bygga ;o) Kram P.