tisdag 13 januari 2009

Svar till Ulrika ang golvet och Kia om tapeten :o)

Hej hopp!

Svarar på ett par frågor jag fått i kommentarerna i ett inlägg eftersom Ulrika är anonym och så tänkte jag att fler kanske är nyfikna på hall-tapeten :o)

Ang vårt golv i hallen. Vi är supernöjda med det och det är verkligen fint. Lite ojämnare än vanligt klinkers men vi var ute efter en ganska "ruff" känsla så för oss blev det perfekt. Vi har köpt det på Qvesarums byggnadsvård. Där kan du även klicka dej fram till anvisning om hur golvet ska läggas. Det är tjockare än vanligt klinker så man får tänka på nivå-skillnader och dylikt. Golvet som ligger i anslutning till det är ett Tarkettgolv som heter Epoque. Det enda vi inte blev nöjda med när det gäller det golvet är att vi inte valde det i hela huset ;o) Sååå himla fint. Vi som är vana vid "riktigt" trägolv blev förvånade över hur nöjda vi ändå blev med detta golvet. Rekommenderar det varmt. Lycka till!

Så hall-tapeten då som jag bara älskar. Den blev så himla lyckad. Den är från Romo och vi köpte den på Björklund&Wingqvist, där vi f ö köpte alla fondtapeter. De har hur mycket som helst :o), även en massa annan inredning som t ex Cult design, man kan shoppa loss rätt ordentligt. Varning utfärdas för tunn plånbok efter ett besök där.
Så tror jag att det tidigare var någon som frågade om tapeten i Amandas rum, det är en Mimou-tapet :o)

Kram P.

6 kommentarer:

Familjen Eriksson sa...

Heej!

Hmm, jag skulle sååå gärna komma ner, jag ska kolla lite hur det ser ut jobbmässigt. Tyvärr tror jag att det är i slutet på denna vecka en del system körs igång och jag måste sitta på min plats...

Ibland önskar jag att jag var miljonär och kunde bestämma allt själv.

Nu lär jag väl jobba igen så jag inte bryter mot företagspolicyn alltför länge ;)

Kramis!

Malin sa...

det blev väldigt fint...men sambon står fast vid Höganäs
Kram
/Malin

Charlottas hemmaplaner sa...

Hej Pellan!

Det är så kul att du är tillbaka igen. Även om det är i lite begränsad form. Du skall se att Telia snart fixar till det så du slipper gå hemifrån för att blogga!

Håller med Ulrika. Halltapeten är verkligen jättefin. Visst är det underbart när något som man valt ut faktiskt blir ÄNNU bättre i verkligheten än man hade kunnat hoppats på!

Kram

//Charlotta.

Maria sa...

Halloj där sisterister!

Vad kul med röst i natten igen. Det var inte igår du... ring mig på torsdag när du är på g så möts vi upp.

Vadå har du fått quasimodo rygg nu? Fast det smeknamnet vill jag inte lägga till på din lista. Hoppas den värken släpper snart. Inte kul med ryggont.

Spegeln hängde hemma när du var på besök, fast inte i klädkammaren. Den hängde i sovrummet brevid tv.n. Det var lite otäckt att ligga och glo på spegeln från sängen, det kändes som den stirrade tillbaka med alla sina rundlar (ögon) Jag är ju spökrädd vet du ju. Jag har köpt den på Bolagret och det finns en butik i Skärholmen. Bra va!

Nu måste jag in och morsa lite på tjatte åxå.

Kramis petup haha... ja hellre än petner;-)

Vimsingen sa...

wow så anyggt det blev! Gillar framför allt tornet. Det ser så mysigt ut.
/Vimsingen

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Jätte kul att äntligen få se lite bilder från huset, det var efterlängtat! Vilken härlig ljuskrona, perfekt present! Det får vi nog ta och önska oss, har sett många fina på Wira Bruk. Superläckert golv i hallen! Har ni beställt det via nätet? De har så mycket fint där på Qvesarum, men jag har aldrig beställt nåt därifrån - kanske är dags nu! :)

Kram,
Ann