måndag 5 januari 2009

Halloj därute - vi lever, men utan TV och Internet...

Hej på er,
Passar på att göra ett kort inlägg nu när jag har tillgång till Internet.
Vad har hänt sedan sist då?
Jo, vi har målat panelen i vårt sovrum (kommer med bild vilken dag som helst.). Har satt i nästan alla tryckena i innerdörrarna samt Ledigt/Upptaget vreden i toaletterna. Städat runt huset och varit till tippen ett par-tre gånger också. Däremellan har vi sprungit och hämtat katterna i gamla huset. De ville inte alls flytta - de var ju så bra där vi bodde tyckte de:D.
Mysan var först med att tycka att nya huset var bra, sedan Alva och Lia. Till och med Tuss förstod snabbt att maten fanns i nya huset och kommer ner allt oftare. Tiger däremot har vi fått hämta i kattbur varje kväll. Väl där har han ätit och sedan vill han ut igen och springer då raka vägen till gamla huset. I natt var första natten som han faktiskt var kvar hela natten. Han var hur kelig som helst i morse.
Nu måsta jag fortsätta jobba lite. Det kommer lite bilder senare.

/Det var Örjan som skrev.

6 kommentarer:

Malin sa...

Hanar brukar ju ha svårt att lämna sina gamla revir...
Hälsar
/Malin

Ika sa...

Va konstigt att de vill springa hem till andra huset när ni är i det nya. Mina katter flyttade från lägenhet till hus på landet blev de hur glada som helst och sprang ute med svansen i vädret hela tiden.

Familjen Eriksson sa...

Skönt att höra att ni lever!

En med ibland lite livlig fantasi kan ju tro att ni tröttnat alldeles på husbygge och slagit en 45x95 (eller, som man skulle sagt förr,en två tum fyra) i huvudet på varandra.
Och då är det ju tur att man får veta att ni jagar katter istället ;)

Fast med tanke på att ni väntar på Telia så är ju risken kanske större att ni gör åverkan på deras mailserver genom att överbelasta den med klago-mail från skumma internetcafén. Och under tiden Örjan spammar servern hinkar Pellan java iförd en konstig mexikansk hatt... Så är det nog!

Hihi, jag är nog lite trött nu och ska gå och lägga mig... ;)

Kramelikram

Ullis/Leva på landet sa...

Ska bli så kul att se hur det blir. Vilken tur att ni har så nära till gamla huset så katterna hinner vänja sig och att ni har närma att hämta dem, *s*.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Zassi sa...

Hittade hit av en slump. Och det ska bli så kul att kika in och se hur ni får det :)

Hoppas kissarna stannar kvar oxå.

Jenny sa...

Oj vilket underbart hus ni har byggt! Lycka till i nya hemmet.