tisdag 20 januari 2009

Det fejjas och målas!

...och skitigt blir det ÖVERALLT! Måtte de vara KLAAAARA nångång!!!! GAAAAAAHHHHH......

Fortfarande inte hört något från Telia-felia, kanske måste ta Charlottas råd på allvar och börja terra dem! Än så länge kan jag ju smita upp till gamla huset ibland för att kolla cyberspejsen eller så kan man fuska lite från jobbet men det blir inte riktigt samma sak.

En positiv sak som hänt är att Tiger, ni vet kissen som inte riktigt ville flytta med, nu självmant kommer om kvällarna när man ropar. Så nu får kattburen vila :o)

Kram P.

4 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Jaga, jaga, jaga; inte Tiger då, utan Telia. Och du, skriv upp när du ringt och vad de har sagt, för enligt min erfarenhet i somras så behöver man alla bevis man kan.... Det är inte klokt; alla, ALLA har problem med dem.... Hur kan det vara så?

Lösvirkesbyggarna sa...

Oj, oj, vi räknar baklänges och funderar på när det är dags för oss att be Telia installera i vårt hus. Kanske att det är färdigt till sommaren om vi säger till nu? : S
Kram Anna

Maria sa...

Jag tycker APPSELUT att du ska göra som Charlotta!!! Ring och tjata sönder de asen!

Vilken härlig, låååång, djup, tänkvärd kommentar du lämnade hos mig! Ibland är det skönt att bara grotta ner sig och djupa till sig en aning. Sedan kommer man ur det med en skön positiv inställning till livet där allt gnäll om petitesser bara rinner av en som på en gås.

Shit vad jobbigt att leva med byggdamm, fast å andra sidan... det kunde ju varit värre. Eller hur;-)


Kramar Maria

Ika sa...

Eran kisse måste verkligen ha gillat sitt gamla territorium.