onsdag 28 januari 2009

Attans!

Den assnygga lampa som jag skrev om tidigare är för bred. Fanken oxå. Den är en meter bred eller säger man lång kanske?? I allafall så är det precis en meter mellan skafferiet och vitrinskåpet så det funkar ju inte. Så synd för den skulle suttit som en smäck annars. Har även gluttat på den här från Par courrier tidigare men den är tillfälligt slut men kanske senare :o)

Bild lånad från Par Courrier
Jag är lite (eller mycket ;o) ambivalent när det gäller belysningen i köket. Vi har takbelysning och inom en snar framtid (hoppas jag) även belysning under skåpen. Sen är det tre eller fyra ställen som jag tänkt att vi ska ha bänkbelysning på. Antingen tre små pendelarmaturer...eller fyra små pendelarmaturer....eller en lite större lampa och tre små eller en större och två små...Ja ni fattar! Helt hopplöst!


När jag pratade med elektrikern om vilka ställen det skulle sitta lamputtag på så var det denna lampa jag hade tänkt att ha på ALLA fyra ställena.

De är från Rice och är så himla fina tycker jag MEN jag gick bet på att få tag i några. Verkade helt omöjligt att få tag på fler än två....och då föll ju hela grejjen. Skulle ha beställt när det forfarande fanns men man tror ju de ska finnas kvar. Lärde mej en läxa där! Så nu får vi välan se vad det blir för lampor. Har surfat järnet men inte riktigt hittat några ännu.

Kram P.

2 kommentarer:

Ina sa...

Gillar lampan med "hiss" den är urläcker...
kram
ina

Viveka på Humlebacken sa...

Håller också på hisslampan, underbar är den!!