måndag 10 januari 2011

Bra eller anus?

Första delen av Hungerspelstriologin läste jag ut på stört så den var med andra ord skitbra. Nu väntar jag bara in puckot som inte lämnat in bok nr 2 på bibblan TROTS att lånetiden är ute. Så HIMLA fräckt! Vill helst inte köpa den, det är ju januari och halva familjen är föräldraledig. Alla inköp måste motiveras inför mig själv; köpa bok eller vara hemma en timme längre? ungefär så ;)

Imorgon är det premiärdopp för två små tjockisar med medföljande mammor. Hittade till slut en baddräkt till ett helt horribelt pris på den stora sportbutiken i Kista. Det finns inte mycket att välja på för en ammande kvinna med två Arla- byggnader av smått gigantiska mått på framsidan av kroppen. Tror iallafall att dräkten ska hålla styr på grejjerna, annars så vet jag inte vad! Lite för lång var den dock så jag kan inte säga att den sitter speciellt snyggt i rumpan men man kan inte få allt. Huvudsaken att inte arslet trillar ut, man får vara glad för det lilla! (eller stora)

Så måste jag lufta mina tankar om Ipad. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar den eller inte. Den är ju vad den heter, en surfplatta, men är den så bra egentligen?? Kanske har jag inte vant mig ännu? Detta inlägg är skrivet på Ipaden, säger man så?. Å det var lite krångligt om jag ska vara helt ärlig!

Vilket blajjigt inlägg det blev och rubriken vet jag inte riktigt hur jag tänkte med. Så trött så ögonen går i kors så nu filar jag inget mer på detta utan säger godnatt. Lovar att meddela hur det gick med mjölken! (långsökt, jag vet)

Kram P. ( o inte fanken kan jag centrera min kram som jag brukar heller, äsch då)

Tillägg: Ipaden är alltså INTE min, Jesus, inte köpa pocketbok men en svindyr surfplatta, hur rimmar det, inte alls. Ville bara förklara det.