torsdag 28 oktober 2010

Vill du testa Bambinos nya napp?

Som jag berättat förut så är jag buzzador och om ni vill läsa mer om vad det innebär går ni in här.

En av våra senaste kampanjer är för Bambinos nya napp. Nu har Thea testat Bambino napparna ett tag och vi har skaffat oss en uppfattning om hur de är. Vi gillar dem.

Vi fick ganska många nappar i den här kampanjen och därför har jag några stycken kvar. Så nu undrar jag om det är någon där ute som vill testa en napp. Napparna är för barn mellan 0-6 månader och sugdelen är av silikon. Skölden är anatomisk utformad för att passa ett litet barns ansikte. Nappen har lägre vikt än många andra nappar och detta gör att nappen inte ramlar ur munnen lika lätt. Motiven på napparna är designade av Karin Mannerstål och de jag har är vita med antinget ett rosa hjärta på eller ett ljusblått moln på.

Skriv ett mejl till mej på
pellerin70@hotmail.com så skickar jag en napp. Det enda jag skulle önska i gengäld är att du svarar på några korta frågor om vad du och ditt barn tyckte om nappen. Först till kvarn!Kram P.


Ett antal olika nappar har testats sedan Thea föddes. Här kokar jag hela gänget plus ett par av de nya Bambino napparna.

Inga kommentarer: