lördag 13 mars 2010

Buzzador, vad är det?

Jag har varit Buzzador ett tag men det är först nu som det börjar bli riktigt roligt. I början får man inte så mycket uppdrag utan de blir fler efter ett tag om man sköter de kampanjer man blir tilldelad. Fler avrapporterade kampanjer = fler poäng = fler förfrågningar. Vill du läsa mer om vad det innebär och hur man blir Buzzador så gå in här. Jag får extra poäng om jag rekryterar någon till att bli Buzzador så om ni känner er sugna att prova får ni gärna skriva in mitt Buzzador-alias ARHOLMA (otippat va?) som den som rekryterat er så blir jag glad.Min allra första kampanj var en tjänst som heter Storytel. Det är en prenumerationstjänst till ett rejält bibliotek med lyssna-böcker som streamas(stavning?) ner via mobiltelefon. Suveränt. För en och samma summa i månaden kan du lyssna på hur mycket böcker du vill.Just nu håller jag på med tre olika kampanjer, en kan ni se här på bloggen. Det är den gravid-gadget från If som finns i högerkolumnen. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den ännu, lämna gärna era synpunkter på den i kommentatorsfältet om ni har lust.

De andra två är; Dove VisibleCare som är en krämig och skön duschkräm samt L´oréal youth code som är tre olika ansiktsprodukter. Återkommer med mer info när jag testat dessa själv några dagar.


Jag är med för att jag tycker det är roligt att testa produkter som är nya och ska ut på marknaden.

Bzzzzzz och Kram P.3 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Duschkrämen testar jag också.. men det bär mig emot lite att ge bort alla små testflaskorna....

Proforma sa...

Jag har varit med i Buzzador i drygt tre år! Håller med om att det är kul att testa nytt fast på senare tid har det varit mer knepiga saker som inte alls passar mig. Konstigt med tanke på att man ändå fyller i vad man är intresserad av. Extra kul är det när man får behålla sakerna efteråt!
Kram Irene

Ullis/Leva på landet sa...

Har precis börjat och väntar på min första kampanj, kattmat:) passar ju bra i detta hus och det skulle du väl ha testat också;)

Ha en bra vecka!
Kram Ullis