torsdag 12 november 2009

Jag bara älskar min iPhone....


För ett tag sedan gjorde vi slag i saken och beställde var sin iPhone. Petronella köpte sin av Telenor och jag min av Telia. Eftersom jag ville ha en svart så skulle jag få vänta tills 18 januari, medans Petronella skulle få sin inom tre veckor. Döm om min förvåning när jag igår fick sms om att min telefon fanns för avhämtning på Ica. Nu har jag ordnat så att alla mina maillådor kan vittjas från min iPhone. Synk med kontakter i min Outlook på jobbet gick galant. Har lagt in ett gäng trådlösa nät som jag besöker å som min iPhone känner av och automatiskt kopplar upp sig mot. Ett gäng apps har jag också laddat ner. Hur bra och kul som helst å det bästa av allt - JAG FICK MIN FÖRE PETRONELLA.....JIPPIII!!!!!


/Det var Örjan som skrev

5 kommentarer:

Tess sa...

Den är BÄST!!!

Tinnar och torn sa...

Glad att kunna bidra till lite glädje i ditt liv älskling...det är du värd ;o)

ps svart är fult.......vitt är bättre....mohahahahaha

Viveka på Humlebacken sa...

Håller med Pellan, hellre vit... jag vill också... Har ni abonnemang med "gratis" surf?? Jag tycker att det är så svårt att bestämma vad man ska ha för abonnemang..

Tess sa...

Min är VIT!!!

Anonym sa...

Oavsett färg så har du världens bästa mobiltelefon och gps och trådlös surfmanick och lasersvärd och drink recept bok och vattenpass och kompass och .. ja . du förstår...

//Thompa