onsdag 11 november 2009

En liten fundering!

Vi i villa tävlingen har så himla många fina hus som deltar nu. Jag bläddrar runt och blir helt hänförd över hur många vackra hus det finns i vårt lilla avlånga land. Man kan rösta på alla hus en gång om dagen. Från en stjärna upp till fem stjärnor. Så poängen kan hamna mellan 1-5.

Trots alla vackra hus så har inget hus över tre poäng. Inte ens det hus som ligger i topp. Det har 2.5 eller nåt just nu.

Är inte det jäkligt märkligt?

Kram P.

2 kommentarer:

Viveka på Humlebacken sa...

Det är så mycket röstfusk på den där röstningen så att det sjunger om det. Några gånger har vårt hus varit uppe bland topp 5 men det tar inte mer än typ 2-3 timmar, så är det någon som spamröstar ner det.. Vi i villa säger att de är medvetna om problemet, och att de kommer att låta juryn utse vinnaren:)
Jag röstar femmor på ert hus, bara så att du vet det!! kram

Charlotta sa...

Hejsan svejsan.

Skall genast gå in och rösta på Slottet. Visste inte att det fanns en sådan tävling. Det där med röstning är så fånigt. Det är som gjort för fusk och det säger egentligen ingenting. Det hade väl varit bättre om en jury valde ut vinnaren. Röstningen på Vi bygger hus är nästan lika knasig den tycker jag...

Kram

//Charlotta.