onsdag 21 december 2011

Så mycket fint

Idag (igår) kom mitt gröna paket. Jag är SÅ glad över sakerna som fanns i. Ni får hålla tillgodo med en rätt kass bild, det var redan mörkt när jag hämtade posten. Min bokvän har verkligen lyckats hitta passande saker till mig. Hela tre böcker fick jag och två av dem är sådana som jag verkligen vill läsa och den tredje en som jag klämt på några gånger. Ett väldigt fint kort med lite ledtrådar fanns med i paketet och två julklappar.

Böckerna är: 

Day by Day Armageddon av J.L.Bourne, Jag har tjatat och tjatat på bibblan att ta in den men de har ignorerat mig :) Nu har jag min egen, tjohoo.

Stolhet och fördom och Zombier av Jane Austen och Seth Grahame-Smith, Vad kan gå fel med en sådan story?! Står med på min att läsa lista, finns inte heller på bibblan.

Om jag kunde drömma av Stephanie Meyer, 1:a delen i Twilight-sagan. Den här har jag varit och tummat på många gånger men inte kommit till skott att läsa. Så nu får jag äntligen veta vad jag tycker; hiss eller diss?

Tänkte först spara dem och jag lyckade hålla mig ett tag men sen öppnade jag (slet upp) paketen. Där i fanns en väldigt fin ängel från Afroart och ett par superfina handledsvärmare, mitt nya favoritplagg :) Det är så kallt i vårt sovrum så när jag vill läsa lite innan sovdags så är de ovärderliga.Tar bild av dessa  imorgon för nu är det vrålmörkt.

Jag är mycket nöjd och tacksam. Vet vem du är!  Det var faktiskt vår lekledare enbokomdagen som (ovetandes) tipsade mig. Hon nämnde dig Hanna-Kristine  i sitt senaste inlägg och när jag såg ditt namn på påsen så var det ju givet. Så jag behövde inte luska så mycket ;) Tack så mycket för ett genomtänkt och generöst bokpaket och jag önskar en riktig god jul till dig.

God jul även till dej enbokomdagen och tack för ännu ett roligt bokbyte. Så himla kul!

Inte nog med allt detta:

Jag fick även ett annat paket från Pocketlover. Jag vann, nja tiggde till mig snarare, Glashuset av Rachel Caine från Styxx förlag i en av hennes födelsedagstävlingar på bloggen. Tack för det. Nu är definitivt julläsningen räddad. De är så snygga böckerna också. Nu har jag två i hyllan,så fint! 

Så fyra nya vill läsa böcker på en och samma dag. Någon däruppe måste gilla mig.

Kram P.

2 kommentarer:

Hanna-Kristine sa...

Kul att du tyckte om böckerna, det var kul att göra ett paket till dig. Ska bli kul att höra vad tycker om dom sen =)

Och julklapparna, jag hoppas inte handledsvärmarna sticks. Ängeln tyckte jag var så fin att jag var "tvungen" att köpa en till mig själv också.

God Jul

Swedish Zombie sa...

Maila mig din adress igen, så kommer fortsättningen på Day by Day Armageddon i brevlådan nån gång efter nyår )(