måndag 27 december 2010

Ojsan...


Vackert det är ute nu, love it!

Lade in förra inlägget direkt från ajfånen och inte förren nu har jag kollat in bilden ordentligt. Granstackaren ser ju helt anorektisk ut! Inte för att vi någonsin har en supertät Disneygran men riktigt så illa som det ser ut på bilden är det inte faktiskt. Kände bara att jag måste förklara det ;)

Hoppas ni har en fin mellandagsperiod. Själv njuter jag av att vara bara ledig. Eftersom jag jobbar inom vården så är det inte direkt någon självklarhet, men nu är jag föräldraledig och det är sååååå jä-la skönt. Annars är det alltid klump i magen hela hösten för vem som ska jobba när. Kan verkligen säga att jag HATAR att jobba just jul.

Vi skulle vänta till julafton innan lilla bus fick sin första smakportion....men det blev inte så. Det blev tjuvstart på den. Helt nöjd med den "nya" kosten är hon inte direkt men vatten, det är en höjdare. Smörgåsrån är oxå helt ok. Välling provade vi och det gillade hon de första tre gångerna ungefär sen ratade hon det. Gröt och puré är väl sådär. Men vi har inte bråttom, det får ta den tid det tar.

Så här fin blir lilla skrutt i sin nya haklapp med ärmar som pappa köpt.


Julen har varit lugn och skön med precis lagom av allt. Vi har kommit ut på promenad nästan varje dag förutom när det varit över 15 minusgrader. Tror jag hört nåt om att små barn inte ska ut i sådan kyla?! Eller har jag fel kanske? Snöröjningen är inte direkt toppen alla gånger men det har gått att pressa vagnen genom massorna ändå ;) Jag är annars en myspotatis som gärna slappar inne en hel dag, men att bara komma ut på en prommis per dag är så himla skönt. Hm, det lät lite väl hurtbulle..

Den 11 Januari ska vi börja på babysim med lilla bus och kusin Liam. Jag äger ingen baddräkt men funderar skarpt på att skaffa en våtdräkt att klämma in mig i. Sulfid är väl aldrig fel ;) Hoppas det finns fler runda, fina mammor där så att inte alla är plattmagade och slimmade. För då går jag hem...nä, inte hem men...asch ni fattar!

Ojoj, det blev ett långt inlägg detta. Ska lägga in lite bilder med. Sen ska jag spela lite Donkey kong på Wii och känna mig som tolv år igen.
I oktober var du så liten så både minsta bebbe-mössan och overallen var nästan för stort, nu är det för litet.

Det går så fort!

Sötaste bebisen mammas älskling!

God fortsättning och kram

från Mamma P.

2 kommentarer:

Lösvirkesbyggarna sa...

Visst är det vackert! ...och jsg håller verkligen med dig om att det är u n d e r b a r t att vara föräldraledig!
Gott Nytt!
Kram Anna

Viveka på Humlebacken sa...

Söt är verkligen ordet! Söt så att man riskerar hål i tänderna:)
kram på er!!