måndag 19 juli 2010

Det var inte det lättaste.....

Det var svårare än jag trodde att skriva ned en berättelse om min tredje förlossning. Tror det beror på att det ligger så nära i tiden fortfarande. Har skrivit och raderat ett antal gånger nu. Vill inte publicera något som känns knas. Återkommer med detta när jag känner mig redo :)

Njuter av livet som småbarnsmamma. Thea är en sällskaplig liten varelse så det hinns inte med mycket annat än att sköta om henne. Har ändå lyckats med konststycket att duscha varje dag....jippie för det!!

En sak vi upptäckt är att fröken inte gillar att åka bil... eller snarare att sitta fast i bilbarnstolen. Så nästa vecka åker hon och jag tåg för att hälsa på morfar med familj. Då kan vi röra oss lite mer fritt. Pappa Ö är hemma, så det blir mycket längta ;)

Här är den allra första bilden på Thea, någon minut gammal bara....
Nu vaknar skruttan för lite mat tror jag, vi hörs!!

Kram mamma P

4 kommentarer:

Charlotta sa...

Vilket fint foto på Theas första stund i livet! Hoppas att du har det bra och njuter av babytiden. De växer ju så fruktansvärt fort de där små liven...
Kram //Charlotta.

Lösvirkesbyggarna sa...

Nej, visst är det snårt att ha en klar uppfattning om prestationen! Jag beställde hem journalen för att kunna titta igenom förloppet i lugn och ro.
Kram Anna

Liw sa...

så söt! Du får gärna titta in på min nya blogg, jag hade hilleshog.blogg.se innan...

kram

Maria sa...

Hej!!

GUDARS vad man missar när man inte är inne och läser och grejjar. Har haft en GALEN vår och inte riktigt hunnit med och nu då jag ÄNTLIGEN läser runt så har ni hunnit få tillökning!!

URKUL!!

STORT JÄTTE GRATTIS!!!

KRAM!!